Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 04/11/2015

  L’Hospitalet dinamitza la gastronomia  local amb la 2a edició de la ruta gastronòmica,  A la tardor, platillos!.

  Hi participen vint-i-dos restaurants  amb platillos tradicionals o innovadors, al preu de 4 euros.
  Quatre cocteleries de la ciutat se sumen a la ruta amb còctels d’elaboració pròpia.
  L’Àrea de promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet  impulsa per segon any consecutiu la ruta gastronòmica: A la tardor, platillos!, un programa en què participen 22 restaurants de la ciutat que del 6 al 29 de novembre oferiran un platillo de tradició catalana o amb incorporacions d’altres tradicions culinàries, al preu de 4 euros.

  Enguany, se sumen al projecte quatre cocteleries de la ciutat, que elaboraran un còctel especial al mateix preu de 4 euros, per degustar abans o després de la ruta gastronòmica.

  Els establiment participants concursaran per obtenir el platillo més creatiu, el més saborós o el platillo i servei de qualitat,  triat per un  jurat format per cuiners del Centre de Formació d’Hostaleria de L’H, membres del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i experts gastronòmics;  i el Platillo de L’Hospitalet, mitjançant votació ciutadana.

  Els ciutadans i ciutadanes podran votar pel Platillo de l’Hospitalet, aquell que més els agradi,  i optaran a premis com nits d’hotel amb esmorzar a càrrec dels hotels Porta Fira, Fira Congrés  i SB Plaza Europa,  i menús degustació al restaurant Bouquet de l’hotel Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria municipal.

 • 15/10/2015

  Activitats solidàries dels mercats municipals, comerciants i establiments de restauració dins de la Setmana de la Solidaritat de L'Hospitalet

  L'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació  impulsa i  dóna suport a diferents activitats promogudes pels mercats municipals, les associacions de comerciants, restaurants, cocteleries i bars de la ciutat, dins de la Setmana de la solidaritat de L'Hospitalet, que se celebra del 16 al 24 d'octubre, per recaptar fons destinats a la Creu  Roja de L'Hospitalet.

  Entre les activitats  previstes es troben.

  Del 16 al 24 d'octubre:
  -Piruleta solidària a botigues i  comerços associats al preu  d'1€
  -Tapes solidàries a restaurants i bars de la ciutat.
  -Còctel solidari "L'Acollidora", creat pel Centre de Formació d'Hostaleria, al preu  de 4€..


  Dissabte 17 d'octubre:
  -Tast de cuina boliviana a l'Avinguda del Torrent Gornal, al preu  de 2€ (12h), dins de l'activitat Mercats al carrer.
  -Xocolatada solidària a l'Avinguda del Torrent Gornal, al preu  d'1€ (18h), dins de l'activitat Mercats al carrer.

  Diumenge 18 d'octubre:
  -Botifarrada solidària, a l'Avinguda del Torrent Gornal al preu  d'1€ (11h),  dins de l'activitat Mercats al carrer.


  Tots els establiments participants tindran una identificació conforme hi  participen en la Setmana Solidària de L'H.
 • 01/09/2015

  Bellvitge celebra la Festa del Comerç  amb més de 50 botigues  al carrer


  El barri de Bellvitge tancarà la celebració de la Festa del Comerç el proper 12 de setembre, durant una jornada en què  més de 50 comerços i entitats sortiran al carrer  amb l’objectiu de mostrar la gran varietat i qualitat de productes i  serveis que es poden trobar en aquest barri.

  La Festa del Comerç a Bellvitge  forma part de la celebració de la festa major del barri que  s’inicia el 5 de setembre i acaba el 13.  Bellvitge,  a més, està d’aniversari ja que commemorarà els 50 anys d’un barri  a través d’exposicions i  de llibres sobra la seva història, entre d’altres activitats, com un homenatge al seus habitants.


 • 28/07/2015

  Lliurament dels premis als establiments guanyadors en les rutes gastronòmiques “L’Hospitalet de tapes”, celebrades als barris

  Hi ha participat 71 establiments, que han servit 36.000 tapes
  L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, ha lliurat avui els premis als 13 guanyadors d’entre els 71 establiments que han participat en les rutes gastronòmiques “L’Hospitalet de tapes” celebrades als barris de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Cases i la Florida. L’acte ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació,  José M. García Mompel, i dels regidors de districte, Pepe Castro i Mercè Perea.

  Els  establiments optaven a premis en les categories de la tapa més Saborosa, la més Creativa i la de Servei de qualitat,  escollits per un jurat  format per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria, del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de l’Hospitalet i pels blogers gastronòmics de la ciutat: Baco y Boca, i Hospitalet Gastronòmic, que durant la celebració de les rutes de tapes han degustat les 71 propostes. I premis en la categoria de la tapa més Popular, triats per votació dels ciutadans i ciutadanes durant la celebració de les rutes.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)