Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 31/12/2015

  La Rambla segueix de festa amb la Fira de Nadal i Reis amb activitats fins el 10 de gener


  La Rambla de la Marina, entre el carrer d'Enric Prat de la Riba i l'avinguda del Carrilet, seguirà oferint tot l’esperit nadalenc i idees per regalar amb una trentena de parades d'artesania, roba, bijuteria i complements. Sense oblidar les novetats d’enguany: la pista de gel i els ‘food trucks’.


  Es tracta de set punts ambulants de venda de menjar al carrer, que volen dinamitzar l’oferta comercial i gastronòmica de la ciutat. Un concepte nou, provinent dels països anglosaxons, que ara a casa nostra també s’ha acollit amb força. S’ofereixen degustacions gastronòmiques diverses: entrepans, hamburgueses, creps o xurros,. La Fira es podrà visitar fins el dia de Reis.

  Una altra de les novetats de la campanya de Nadal per impulsar el comerç de la ciutat és la instal•lació d’una pista de patinatge sobre gel de 375 m2, a la rambla de la Marina, que estarà oberta fins al 10 de gener de 2016.

  Els horaris de funcionament de la pista de gel són de 10 a 21 hores entre setmana i de 10 a 23 hores els caps de setmana, amb un preu de 6 euros.

  Font: L'H Digital
 • 17/12/2015

  This&That, Spiral Bar, Foc de Kuina i Punt i Coma,  guanyadors del concurs A la tardor, platillos!

  Vint-i-dos restaurants han servit 2.500 platillos En el concurs popular hi han participat més de cent persones
  L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació ha fet públic els establiments guanyadors del concurs del programa municipal A la tardor, Platillos!, que ha tingut lloc del 6 al 29 de novembre. El jurat ha valorat les tapes elaborades pels restauradors i ha atorgat el premi del Platillo més saborós al restaurant This&That Co., el Platillo més creatiu a l’Spiral Bar, i el Platillo i servei de qualitat al Foc de Kuina. Pel que fa al Platillo de L’Hospitalet , atorgat per votació popular, la proposta guanyadora ha estat la del restaurant Punt i Coma de l’Hotel SB Plaça Europa.

  El jurat, format per professors del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’H, representants dels blogs gastronòmics Baco y Boca i L’Hospitalet Gastronòmic, i pel Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’H, ha degustat durant la celebració de la ruta les propostes que han preparat els vint-i-dos restaurants de la ciutat que hi participaven.

  En aquesta segona edició, els restaurants han servit 2.500 platillos i més de cent persones han participat en el concurs per triar el Platillo de L’Hospitalet.  Enguany, a més, han participat en la ruta gastronòmica quatre cocteleries de la ciutat amb un còctel de creació pròpia.

  També s’ha realitzat a l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació el sorteig dels premis del concurs del Platillo de L’Hospitalet, que consisteixen en nits d’hotel amb esmorzar a càrrec dels hotels Porta Fira, Fira Congrés i SB Plaza Europa,  i menús degustació al restaurant Bouquet de l’hotel Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria municipal.
 • 11/12/2015

  La rambla de la Marina acull la III Fira de Nadal i Reis

  Una pista de patinatge sobre gel i food trucks són les novetats d’aquest any

   
  La rambla de la Marina acollirà del 12 de desembre al 6 de gener de 2016 la III edició de la Fira de Nadal i Reis, una activitat que promou l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que enguany comptarà amb 29 parades d’artesania, roba, bijuteria i altres complements propis de la campanya comercial de Nadal.

  Com a novetat, els ciutadans trobaran una zona de restauració amb 7 food trucks, furgonetes de venda d’aliments al carrer que contribuiran a dinamitzar l’oferta comercial de L’Hospitalet.

  Una altra de les novetats de la campanya de Nadal per impulsar el comerç de la ciutat serà la instal•lació d’una pista de patinatge sobre gel de 375 m2, a la rambla de la Marina, que obrirà les portes el proper dilluns 14 de desembre fins al 10 de gener de 2016. Els horaris de funcionament són de 10 a 21 hores entre setmana i de 10 a 23 hores els caps de setmana, amb un preu de 6 euros.

  Diumenge, 13 de desembre, hi haurà l’actuació del Cor Voxalba, i mentre duri la fira cada dia s’impulsaran activitats per als infants.
 • 26/11/2015

  S’inicia la campanya de comerç de Nadal “Els comerços de L’H som la llum de la ciutat”

  S’instal•larà una pista de patinatge sobre gel i food trucks  a la rambla de la Marina.  Les botigues del Centre i Sant Josep organitzen un black friday divendres, 27, i dissabte, 28 de novembre, amb descomptes.   Bellvitge s’afegeix a l’enllumenat de Nadal de la ciutat
   
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea de Promoció Econòmica i  Ocupació, presenta la imatge i les activitats de Nadal que promouen les associacions de comerciants i entitats de la ciutat per tal de dinamitzar i donar impuls al comerç durant la campanya nadalenca.

  Pista de gel i food trucks
  La campanya, que té com a lema “Els comerços de L’H som la llum de la ciutat”,  posa l’èmfasi en la consolidada oferta comercial de la ciutat, un sector destacat en el creixement econòmic i el foment de l’ocupació a L’Hospitalet. Entre les activitats programades destaca com a novetat la pista de patinatge sobre gel que s’instal•larà  del 5 de desembre al 10 de gener de 2016 a la rambla de Marina. La pista funcionarà de 10 a 21 h els dies entre setmana i de 10 a 24 h els caps de setmana, amb un preu de 6 euros.


  Enguany les botigues tornen a sortir al carrer. Del 6 al 8 de desembre ho faran a la plaça de l’Ajuntament les botigues del Centre i Sant Josep. El 6 de desembre ho faran a la rambla de la Marina els comerços de Bellvitge, i el 19 de desembre serà el torn per a les botigues de Pubilla Cases i Can Serra, que sortiran al carrer del Molí.

  Fira de Nadal i Reis

  Del 12 de desembre al 6 de gener de 2016 tindrà lloc la III edició de la Fira de Nadal i Reis a la rambla de la Marina, amb més de 25 parades amb productes artesanals i de Nadal. També hi haurà actuacions del Cor Voxalba i activitats per als infants els dies de la Fira.


  Black friday

  Finalment, divendres, 27, i dissabte, 28 de novembre, l’Associació Grup Botigues del Centre i Sant Josep impulsarà un black friday en què participaran  més de vuitanta comerços del Centre i Sant Josep, així com les parades exteriors del Mercat Municipal del Centre, amb diversos descomptes promocionals.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)