Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
 • 01/12/2014

  Arrenca la campanya “Si vols un Nadal amb caliu, compra a L’H. Tota la tradició a les nostres botigues”

  La campanya incideix en el missatge que L’Hospitalet compta amb un comerç tradicional, de proximitat i qualitat  Una quarantena de carrers de la ciutat lluiran des d’avui i fins al 5 de gener el tradicional enllumenat nadalenc  S’ha presentat una app de seguretat que permet als comerciants enviar missatges d’emergència
  Veure imatge de Nadal 2014-15 (nova finestra)
  L’alcaldessa, Núria Marín; el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació, José M. García Mompel; el tinent d’alcalde de Seguretat, Civisme i Convivència, Alfons Bonals, i el president dels concessionaris de Mercat de Bellvitge, José Ciria Bravo, han presentat la campanya de comerç “Si vols un Nadal amb caliu, compra a L’H. Tota la tradició a les nostres botigues”.

  L’alcaldessa, Núria Marín, ha posat en relleu que la campanya de comerç “aplega els esforços de tothom: comerç tradicional, mercats municipals i Ajuntament, tots alhora amb un missatge senzill i clar: tot allò que vulguis o necessitis comprar, ho trobaràs al comerç de la ciutat”.

  La campanya incideix en el fet que la ciutat compta amb un comerç que conjuga tradició, proximitat i qualitat i anima la ciutadania a fer les compres nadalenques sense sortir de L’Hospitalet.
 • 14/11/2014

  L’H acull els participants del programa europeu Gastronomic Cities i els mostra l’impuls del sector gastronòmic en el creixement econòmic i de l’ocupació

  Xefs i restauradors d’Itàlia, Romania, Grècia i Burgos compartiran experiències a L’H  El programa inclou sessions, tallers, show cooking i visites a la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!” i a la Nit de Tapes als mercats municipals
  Veure imatge de L’H acull els participants del programa europeu Gastronomic Cities i els mostra l’impuls del sector gastronòmic en el creixement econòmic i de l’ocupació (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet acull del 13 al 15 de novembre les delegacions de les quatre ciutats que participen en el programa europeu Gastronomic Cities: Fermo (Itàlia), Alba Iulia (Romania), Korydallos (Grècia) i Burgos —aquesta última, coordinadora del projecte—, en el marc dels esdeveniments transnacionals que s’organitzen per mostrar bones pràctiques en gastronomia i turisme.

  A la trobada hi participen els representants europeus, xefs de referència i restauradors destacats, així com l’expert europeu del projecte URBACT II, Janez Sirce. El  programa, organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, es va iniciar ahir al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb una mostra de la feina dels estudiants d’aquest centre.

  Durant tota la jornada d’avui tindrà lloc a l’Àrea de Promoció Econòmica el seminari “La gastronomia com a element clau en el desenvolupament i l’ocupació local”, que compta amb diferents ponències, taules rodones i tallers. La sessió de treball ha estat inaugurada per l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, que ha destacat “l’aposta de l’Ajuntament de L’Hospitalet per donar visibilitat a l’àmplia oferta gastronòmica que hi ha a la ciutat. S’han editat guies de bars i restaurants —en una de les quals ha col•laborat Ferran Adrià— i s’han impulsat rutes de tapes i degustacions, com l’activitat “A la tardor, platillos!”, o la Nit de Tapes que organitzen els mercats municipals”.
 • 30/10/2014

  L’Ajuntament de L’H impulsa durant el novembre la gastronomia a la ciutat amb la ruta: A la tardor Platillos, i la Nit de tapes als mercats municipals

  23 restaurants de la ciutat participen en “A la tardor, Platillos!”, elaborant platillos tradicionals o de fusió gastronòmica. Els mercats municipals se sumen a la proposta gastronòmica amb una nit de tapes.
  Veure imatge de A la tardor, Platillos! (nova finestra)
  L’Ajuntament de L’Hospitalet,  mitjançant l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació,  impulsa durant el mes de novembre la gastronomia a la ciutat amb dues propostes en les quals hi participen restaurants i mercats municipals: la ruta gastronòmica “A la tardor, Platillos!”, on restaurants de L’Hospitalet oferiran durant tot el mes de novembre (de l’1 al 30) el seu propi platillo elaborat amb productes propis de la tardor, com un referent de la cuina catalana tradicional o bé obert a la fusió i la innovació; i la “Nit de tapes als mercats”, que tindrà lloc el proper 15 de novembre, amb la participació dels mercats municipals de la ciutat.

 • 17/07/2014

  Granja Marín i Tazas y Tarros, guanyadors de la Tapa més popular de les rutes de tapes de Pubilla Cases i la Florida

  Els 38 establiments participants han servit 16.500 tapes durant les festes majors de Pubilla Cases i la Florida
  Veure imatge de Pubilla de Tapes 2014 (nova finestra)
  El tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, José M. García Mompel, i el regidor dels districtes IV i V, José Castro,  han lliurat els premis als guanyadors de les rutes de tapes de Pubilla Cases i la Florida, celebrades recentment. En total hi van participar 38 establiments, 22 de Pubilla Cases i 16 de la Florida.

  Els guardonats en les quatre categories proposades són: Cafeteria Tasti, de Pubilla Cases, i Rincón de Galicia, de la Florida, en la Tapa més creativa; la Granja Marín, de Pubilla Cases, i Tazas y Tarros, de la Florida, en la Tapa més saborosa, i Can Pepito, de Pubilla Cases, i Vaya par, de la Florida, en la Tapa i servei de qualitat. En la categoria de la Tapa més popular, votada pels ciutadans i per les ciutadanes, els guanyadors han estat la Granja Marín, de Pubilla Cases, i Tazas y Tarros, de la Florida.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)