Notícies

Comerç

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • 29/11/2013

  Arrenca la campanya “Aquest Nadal trenca el gel i compra a la nostra ciutat”

  La campanya incideix en el missatge que L’Hospitalet compta amb un comerç de proximitat de qualitat que és el principal generador de llocs de treball

  Uns quaranta carrers de la ciutat lluiran des d’avui el tradicional enllumenat nadalenc

  Veure imatge de Nadal 2013-2014 (nova finestra)
  L’alcaldessa, Núria Marín; el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació, José M. García Mompel, i Marisa Pozo, presidenta de l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases, han presentat la campanya “Aquest Nadal trenca el gel i compra a la nostra ciutat”. El material gràfic de la campanya mostra diferents productes (sabates, telèfons mòbils, fruita, joguines...) dins del gel. La campanya incideix en el missatge que L’Hospitalet compta amb un comerç de proximitat de qualitat que és el principal generador de llocs de treball.

  La campanya de comerç inclou altres activitats, impulsades per l’Ajuntament i els comerços i mercats municipals. Així, del 6 al 8 de desembre, es farà la fira de Nadal a la plaça de l’Ajuntament, organitzada pel Grup de Botigues del Centre-Sant Josep, amb tallers infantils i un trenet. I el dissabte 14 de desembre, hi haurà botigues al carrer i fira d’artesans al carrer de Francesc Layret, organitzat per l’Associació de Comerciants de Collblanc-la Torrassa.

  No faltarà a la seva cita la Fira de Santa Llúcia de la rambla de Just Oliveras, que obrirà de l’1 al 23 de desembre amb figuretes de pessebre i guarniments nadalencs. La rambla acollirà també la tradicional Fira de Nadal i Reis, del 20 de desembre al 5 de gener, amb artesans, productes nadalencs, tallers i activitats infantils.

  Com cada any, els patges reials, els tions de Nadal i els pares Noël seran presents als eixos comercials i als mercats municipals. També hi haurà un trenet de Nadal als entorns de les zones comercials de la Florida, Santa Eulàlia i Pubilla Cases i Can Serra. Els mercats municipals organitzen sortejos de lots de productes nadalencs, regals i rifes entre els clients.

  Una de les novetats d’aquest any és la realització d’una ruta de tapes a Pubilla Cases motivada per la bona acollida que va tenir entre el veïnat la que es va fer durant la Festa Major del barri, al juny passat.

 • 05/07/2013

  El Mes del Comerç a L’Hospitalet tanca les activitats amb més participació dels comerços que mai

  Més de 500 establiments comercials, entitats i artesans han sortit al carrer durant la campanya.
  Veure imatge de Mes del comerç a Pubillla Cases (nova finestra)
  El passat 6 de juliol ha finalitzat les activitats i propostes de la campanya del Mes del Comerç que ha deixat un balanç molt positiu amb 531 carpes al carrer, que han acollit establiments comercials, entitats dels barris i artesans; i una massiva assistència de ciutadans que ha comprat o ha participat en les activitats programades.

  Aquesta ha estat la cinquena edició del Mes del Comerç, una activitat impulsada per l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació que pretén dinamitzar un comerç amb molt d’arrelament, tradició, i qualitat, i que és, sens dubte, un potent motor econòmic: el comerç representa el 22’69% de l’ocupació de la ciutat i la que disposa, percentualment, de més nombre d’empreses, amb un 32’58%, respecte a d’altres activitats econòmiques.
 • 05/07/2013

  La campanya “Un comerç de cine” rep un dels premis Laus (categoria bronze)

  La campanya, realitzada per l’equip del Servei d’Imatge Corporativa i Relacions Externes, ha estat premiada a la categoria Entitats
  Veure imatge de Un comerç de Cine (nova finestra)
  La campanya de promoció del comerç local que l’Ajuntament va realitzar durant les passades festes de Nadal ha estat guardonada amb un dels premis Laus, en la categoria de bronze, que atorga el FAD (Foment de les Arts i del Disseny). La campanya va ser realitzada per l’equip del Servei d’Imatge Corporativa i Relacions Externes.
 • 04/07/2013

  La Florida celebra el Mes del Comerç i la ruta gastronòmica La Florida de Tapes

  Veure imatge de tapa (nova finestra)
  Coincidint amb la festa major, el barri de la Florida ha donat inici, avui 4 de juliol i fins al dia 7, la ruta gastronòmica, La Florida de tapes 2013, en què hi participen 34 establiments.

  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació i dels districtes IV i V, ha impulsat aquesta proposta amb l’objectiu de posar de relleu la gastronomia que es fa a La Florida, un barri que compta amb una important oferta en establiments de restauració. L’activitat compta amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet, de la Cambra de Comerç i de la Comissió de Festes de La Florida.

  També, coincidint amb la seva festa major, dissabte 6 de juliol, se celebra el mes del comerç a La Florida, concretament a l’Avd. Miraflores, en què més de 140 comerços sortiran al carrer per tal de fer visible el ric teixit comercial de la ciutat, urbà i de mercats.
Pàgina de resultats: 1 2 3 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)