Notícies

Empresa

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 09/11/2017

  Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H

  Veure imatge de Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H (nova finestra)


  La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet va organitzar dimarts, 7 de novembre, una visita al centre de referència en R+D+i Sincotró ALBA, com una activitat més dins del programa Innosmart que impulsa l’Ajuntament al llarg d’ aquest 2017.

  L’activitat s’ha adreçat a  directius i tècnics participants de les accions de Trad Innova: “Mentories d’innovació en empreses locals”, i a docents de centres educatius de la ciutat dins de les “Sessions de sensibilització per innovar als centres educatius”. L’objectiu és promoure la cultura innovadora, apropar als centres educatius i a les empreses locals  la innovació, i donar  a conèixer els serveis que ofereix aquest centre de referència a les empreses.

 • 03/11/2017

  Núria Marín visita l’empresa tecnològica CT Group Instal·lada al Districte Econòmic de L'H

  Veure imatge de Núria Marín visita l’empresa tecnològica CT Group Instal·lada al Districte Econòmic de L'H (nova finestra)
  L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat l’empresa Creative Technology Spain, filial de la nord-americana CT Group, especialitzada en serveis audiovisuals i tècnics. A la visita també hi eren la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío  Ramírez; el director de CT Spain, Frederic Mouffe, i el director tècnic, Oscar Ramal.

  L’empresa CT Spain es va instal•lar el 2016 al carrer de les Ciències, al Districte Econòmic Granvia L’Hospitalet. La proximitat de Fira de Barcelona i les bones comunicacions són, sens dubte, un valor afegit per a una empresa tecnològica proveïdora de serveis audiovisuals en fires i exposicions internacionals. Entre els seus clients hi són els principals certàmens mundials d’automoció, tecnologia i informàtica, així com els fabricants d’aquests productes, que exigeixen la millor qualitat d’imatge, servei, uniformitat i tecnologia audiovisual interactiva.
 • 31/10/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet llença un nou repte als estudiants de la ciutat en el marc d’Innolab

  El repte està vinculat al turisme i la mobilitat sostenible   Hi participen els instituts Provençana i Eduard Fontserè i el Centre d’Estudis Jaume Balmes
  Veure imatge de L’Ajuntament de L’Hospitalet llença un nou repte als estudiants de la ciutat en el marc d’Innolab (nova finestra)
  Aquest mes d’octubre s’ha donat inici a la quarta edició del programa Innolab en el marc del qual l’Ajuntament de L’Hospitalet, conjuntament amb altres ajuntaments del Baix Llobregat, llencen el repte “Com podríem desenvolupar una xarxa de transport sostenible a la comarca del Baix Llobregat i a L’Hospitalet que potenciï els atractius turístics de la regió?, vinculat al turisme i la mobilitat sostenible, adreçat als estudiants per buscar solucions innovadores a problemes reals.

  A L’Hospitalet, hi participen tres centres educatius: els instituts Provençana i Eduard Fontserè i el Centre d’Estudis Jaume Balmes. L’objectiu del repte és estimular el coneixement del patrimoni cultural entre els joves i donar  impuls a l’objectiu del Pla d’actuació municipal 2016-19 per fer de L’Hospitalet una ciutat de referència en matèria de cultura, introduint una visió transversal, participativa i educativa.
 • 25/10/2017

  Segona jornada de networking empresarial del projecte Innosmart L’H que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet

  S’adreça a Pimes de la ciutat amb la innovació com a eix central
  Veure imatge de Segona jornada de networking empresarial del projecte Innosmart L’H que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet (nova finestra)
  L’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació ha inaugurat avui, dimecres 25 d’octubre, la segona jornada de networking empresarial del projecte Innosmart L’H que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet.

  L’acte, celebrat a l’Hotel Fira Congress de L’Hospitalet,  ha comptat amb  l’assistència de 65 pimes de la ciutat  amb l’objectiu de facilitar l’establiment de relacions entre les empreses del territoiri que generin  nous contactes comercials basats en la innovació i la proximitat territorial.

  El networking es porta  a terme amb el sistema GettingContacts!, un sistema de networking productiu o "quality networking" que permet als participants treure més rendiment de la jornada que en un networking clàssic.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)