Notícies

Empresa

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 07/09/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet  dona suport a la creació de 41 empreses el primer semestre de l’any

  S’han realitzat 26 sessions informatives i redactat 82 plans d’empresa
  Durant el primer semestre de 2017, la  Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, a través de la Oficina de Serveis a l’Empresa ubicada a l’equipament municipal Gornal Activa, ha impulsat diferents accions i activitats de suport a persones emprenedores i empreses de la ciutat, amb 26 sessions informatives per a 220 persones emprenedores de L’Hospitalet.

  Els tècnics municipals també han assessorat i donat suport per a la realització de  82 plans d’empresa, que han donat com a fruit la creació de  41 empreses. En la mateixa línia de suport  a emprenedors, durant aquests sis primers mesos de l’any, s’ha reforçat el recolzament a 31 empreses de la ciutat a través de diverses accions d’assessorament, seguiment i consolidació empresarial. Els tècnics municipals, a més, han realitzat 85 visites a empreses de L’Hospitalet per informar dels serveis i ajuts que els ofereix el municipi.
 • 06/07/2017

  Núria Marín defensa la biomedicina com un dels eixos principals per al desenvolupament de L’Hospitalet

  L’alcaldessa ha participat avui en una jornada organitzada per Expansión
  L’alcaldessa Núria Marín ha participat en l’obertura de la quarta trobada de les jornades “Obrir portes a la excel•lència. El sector biomèdic com a motor econòmic”, organitzada pel diari Expansión a l’Hotel Santos Porta Fira. L’acte ha comptat amb la participació de destacats representants del sector biomèdic, com Ana María Guerrero, vicepresidenta adjunta de Transferència del Coneixement del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC); José Antonio Mesa, director de l’Àrea de Ciències de la Vida de Caixa Capital Risc; Julio Castro, CEO de Palobiofarma; Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), i Francesc Ramon Subirada, director general de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat.

  Núria Marín ha explicat que L’Hospitalet és des de fa anys receptora d’inversions estratègiques. “La Fira ens ha permès consolidar un districte econòmic al voltant de la plaça d’Europa i un parc d’hotels que ens han situat en una posició privilegiada”. L’alcaldessa ha afegit que “la indústria biomèdica és un dels tres eixos estratègics de L’Hospitalet per als propers anys”. “I en aquest camí L’Hospitalet no parteix del no-res”, ha dit l’alcaldessa, “a la ciutat ja tenim un important clúster format pels hospitals de Bellvitge i Duran i Reynals, els centres d’investigació IDIBELL i ICO (Institut Català d’Oncologia), i el Campus de Medicina de la Universitat de Barcelona. L’aposta per la biomedicina té a veure, evidentment, amb la presència al nostre territori de les institucions que acabo de citar, però també aprofitem la importància que aquest sector té actualment a Catalunya, on gaudim d’investigadors –alguns presents avui aquí— de primera línia que despunten internacionalment en els seus respectius camps” .
 • 05/07/2017

  S’inicia el projecte Trad-Innova que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la innovació com a eix central

  Adreçat a pimes industrials de la ciutat
  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet,
  Rocio Ramírez, ha obert avui, dimecres 5 de juliol, la jornada inicial del  projecte Trad-Innova, que forma part del  programa “Innosmart L’H. Node d’innovació smart cities”.

  L’acte, celebrat a l’Hotel NH Collection Tower de L’Hospitalet,  ha comptat amb  la presentació  de dues conferències a càrrec de Jesús Soler, professor de Màster de Dret Digital de la UB amb el títol “Blockchain: la quarta revolució industrial”; i la impartida per Miquel Costa, President i CEO de Keiretsu Fòrum Spain  i del Forum Capital Pimes, sobre “Finançament per a pimes innovadores”.

  La jornada s’ha completat amb una sessió de networking amb la innovació com a eix central de la trobada.
 • 28/06/2017

  Gornal Activa acull  un taller  per iniciar-se en la internacionalització empresarial

  Organitzat per PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet
  La regidora de  Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez, i el President de la Comissió Internacional de PIMEC, Víctor Campdelacreu, han  donat avui, dimecres 28 de juny,  la benvinguda a les empreses que han participat al taller sobre el disseny d’una estratègia internacional per a les empreses, que ha tingut lloc a Gornal Activa.

  L’acte ha comptat també  una  ponència a càrrec de Núria Escofet, Senior Export consultant de PIMEC.

  L’acte, organitzat per departament internacional de PIMEC, amb la col•laboració de  l’Ajuntament de l’Hospitalet té com a objectiu sensibilitzar les empreses del territori sobre  la necessitat de diversificar el seu negoci i abordar mercats exteriors. El taller ha donat les eines per analitzar el potencial exportador de les empreses participants i ha proporcionat informació necessària sobre els instruments disponibles per a les empreses que els permetrà seleccionar els seus mercats exteriors. L’activitat ha permès, a més,  assolir una aproximació pràctica  i dinàmica en l’elaboració  d’un Pla d’exportació.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)