Notícies

Empresa

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 15/12/2017

  Gornal Activa acull estudiants dels instituts Provençana, Balmes i Eduard Fontserè dins del Programa INNOLAB4

  Trenta-cinc alumnes dels Instituts Provençana, Balmes i Eduard Fonserè de L’Hospitalet van visitar el passat dimecres 13 de desembre l’equipament municipal de Gornal Activa, amb la finalitat de realitzar un taller de creativitat i treballar dos dels reptes plantejats en el marc d’Innolab4.

  El primer: “Com podríem desenvolupar una xarxa de transport sostenible a la comarca del Baix Llobregat i l’Hospitalet,  que potenciï els atractius turístics (culturals, gastronòmics, natura...) de la regió”, plantejat conjuntament per l’Ajuntament de L’Hospitalet i 9 entitats locals més del Baix Llobregat; i el segon:  “Com fidelitzar el client mitjançant un producte digital que ens permeti mantenir el contacte amb ell i ens ajudi a detectar possibles problemes o necessitats que tingui,  presentat per l’empresa DédaloStudio.
 • 07/12/2017

  El Punt d’Atenció a l’Emprenedor de Gornal Activa dóna d’alta una vintena d’activitats econòmiques a L’Hospitalet

  La Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet ha contribuït a l’alta d’una vintena d’activitats econòmiques des del passat mes de juny a través del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), situat a Gornal Activa.

  Els Punts d’Atenció als Emprenedors s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses o activitats econòmiques a càrrec d’autònoms, a través de la prestació de serveis d’informació i assessorament als emprenedors en la definició de les seves iniciatives empresarials i iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE), és a dir, des de l’alta fiscal i  a  la Seguretat Social o l’ Impost d’Activitats Econòmiques (IAE),  fins a la sol•licitud de cita a la notaria, en cas que sigui necessari.

  Per reforçar aquestes centres s'ha signat un conveni amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme per poder actuar com a tals i es recolzen en el CIRCE ( Centro de Información y  Red de Creación de Empresas)  per crear empreses  i donar d’alta autònoms /mes,  mitjançant el Sistema de Tramitació Telemàtica.
 • 01/12/2017

  La Cursa de les Empreses arriba a L'Hospitalet aquest mes de desembre

  La cursa tindrà tres categories –masculí, femení i mixt- i quatre modalitats: individual, per equips, per relleus i individual executive
  El diumenge 17 de desembre, L’Hospitalet rebrà la segona edició de la Cursa de les empreses, una prova de running on els competidors seran els treballadors de les empreses inscrites. L’any passat la ciutat ja va acollir la primera edició amb un gran èxit de participació. L’objectiu de la cursa és oferir als participants una oportunitat de fomentar els hàbits de vida saludable i el treball en equip a través de la pràctica d’un dels esports de moda. De moment ja s’hi ha inscrit més d’un centenar d’empreses.

  La cursa tindrà un recorregut de 10 kilòmetres a l’entorn de la Plaça d’Europa i el recinte de la Fira. Una de les novetats d’aquest any és que tres kilòmetres del circuit discorren per l’interior dels edificis firals.  La cursa tindrà tres categories –masculí, femení i mixt- i quatre modalitats: individual, per equips, per relleus i individual executive, que consisteix a córrer amb roba d’oficina.

  La prova, organitzada per Win Sports Factory, compta amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de L’Hospitalet, de Fira Barcelona i de la Cambra de Comerç de Barcelona.
 • 22/11/2017

  L’Ajuntament organitza una sessió d’impuls a l’economia social i solidària

  L’empresa TEB Solucions explica el seu projecte
  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez,  ha obert  avui, dimarts 21 de novembre, la sessió organitzada a Gornal Activa d’impuls a l’economia social i solidària a L’Hospitalet, adreçada a cooperatives, persones emprenedores, estudiants i professors de la ciutat.

  La sessió ha comptat amb la participació de l’empresa TEB Solucions que ha explicat el seu projecte i la realitat de l’economia social i solidària. Aquesta activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i té l’objectiu de visibilitzar i posar en valor els actors i les iniciatives d’aquest forma d’economia a L’Hospitalet, més equitativa, solidària i respectuosa amb les persones, el medi ambient i el territori.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)