Notícies

Empresa

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 14/12/2016

  Gornal Activa acull una nova sessió de mentoria per a definir un Pla d’Innovació empresarial

  S’adreça a una empresa del sector químic de la ciutat
  Gornal Activa, ha acollit  avui, dimecres 14 de desembre, una nova sessió de mentories per a la Innovació, enquadrada en el Projecte NODE IND-NOVACIÓ LH, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic.

  En aquesta sessió han participat la totalitat de la plantilla de l’empresa  del sector del químic, JAURENA ART,  una PIME industrial fundada el 1933 a Barcelona i instal•lada a L’Hospitalet des de l’any 1996. L’objectiu de la sessió és vincular i  sumar  els seus treballadors al procés d’innovació que l’empresa vol implantar.

  L’activitat forma part de les accions de mentoria personalitzades en innovació que, dins del Pla “NODE L’H: Creació d’un entorn territorial per a la innovació a L’Hospitalet “, s’estan realitzant a tres empreses de la ciutat, dues del sector del metall i una tercera del sector químic, per tal de definir i implantar un pla d’innovació.
 • 24/11/2016

  L’Ajuntament planteja un repte als estudiants d’FP en el marc del programa Innolab

  Gelabert Gestión de Residuos, empresa ubicada a la ciutat, també hi participa amb un repte
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, ha formulat un repte als estudiants de centres educatius de formació professional de la ciutat i d’altres municipis del Baix Llobregat, en el marc de la tercera edició del programa Innolab, en el qual participen 11 administracions locals i empreses i 12 centres educatius, entre els quals hi ha l’Institut Provençana de L’Hospitalet.
  El repte municipal es concreta en “Com crear un punt de trobada físic i/o virtual, de caràcter permanent, entre tots els agents que operen l’economia social i solidària a la ciutat?”.

  D’aquesta manera, es pretén impulsar l’economia social i solidària, un dels objectius del Pla d’actuació municipal 2016-19, per sensibilitzar la ciutadania envers aquesta forma de desenvolupament econòmic, posar en contacte tots els agents que operen en aquest sector i fomentar la participació i la implicació dels joves en la millora de la ciutat.
 • 17/11/2016

  La Cambra de Comerç trasllada a Gornal Activa la seva seu a L’Hospitalet

  La nova ubicació permetrà intensificar la col•laboració i la suma de sinergies entre ambdues institucions
  L’alcaldessa, Núria Marín; el  president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i el president de la delegació de la Cambra a L’Hospitalet, Joan Martorell, han assistit a la presentació de la nova seu de la Cambra de Comerç a L’Hospitalet, ubicada a la primera planta de l’equipament Gornal Activa. A l’acte també hi eren el tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc J. Belver, i la regidora de govern de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez.

  L’alcaldessa ha valorat molt positivament la nova ubicació de la Cambra que “ens permetrà oferir al teixit empresarial un millor servei que contribueixi al desenvolupament econòmic de L’Hospitalet en benefici de la ciutadania”. Fins ara, la Cambra tenia la seva delegació en el Centre d’Activitats La Farga.

  Núria Marín ha reiterat “el compromís de la Cambra i l’Ajuntament de continuar treballant plegats per facilitar la implantació de noves empreses, l’adequació i el creixement de les existents i la cerca de recursos que afavoreixen el desenvolupament econòmic local”. En aquest sentit, ha dit que L’Hospitalet és la segona ciutat de Catalunya en nombre d’habitants, en PIB i en llocs de treball localitzats i “volem continuar generant oportunitats. Està plenament consolidat  el Districte Econòmic al voltant de la Fira i de la plaça d’Europa i ara tenim en l’horitzó el desenvolupament d’un Districte Cultural i un Parc Biomèdic, entre altres apostes estratègiques de futur”.
 • 14/11/2016

   Gornal Activa acull una sessió de mentoria per millorar processos d’innovació

  S’adreça a vint treballadors d’una empresa del metall de la ciutat. Forma part del projecte que impulsa l’Ajuntament de L’H, NODE-Ind-Novació
   Gornal Activa, acull avui, dilluns 14 de novembre, una de les sessions de mentoria que la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet està portant a terme en el marc del projecte NODE-IND-NOVACIÓ L’H.

  En aquesta sessió hi participen  la totalitat de la plantilla de l’empresa  del sector del metall, Industrias ARIBELL una PIME amb llarga trajectòria a L’Hospitalet, per tal de vincular i  sumar  els seus treballadors al procés d’innovació que es vol implantar.

  L’activitat forma part de les accions de mentoria personalitzades en innovació que, dins del programa “NODE L’H: Creació d’un entorn territorial per a la innovació a L’Hospitalet “, s’estan realitzant a tres empreses de la ciutat, dues del sector del metall i una tercera del sector químic , per tal d’implantar un pla d’innovació en els seus processos.

  NODE L’H té com a objectius fomentar i impulsar una estratègia d’innovació en la indústria tradicional de la ciutat —Projecte NODE Ind- Novació L’H—, i millorar l’ocupabilitat de les persones mitjançant accions d’empoderament, formació i de validació de competències, adreçat a persones de més de 45 anys en situació d’atur —Projecte NODE Innovació en l’ocupació.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)