Notícies

Empresa

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
 • 14/12/2015

  El Gornal Activa  acull la primera sessió formativa del Projecte Oportunitat

  S’adreça a joves, dones i persones immigrants emprenedores
  L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació ha acollit, avui dilluns 14 de desembre, a la seu del Gornal Activa, la primera de les formacions del programa “Projecte Oportunitat”, impulsat pel Club XXIè Siècle de Catalunya amb l’objectiu de fomentar  l’emprenedoria per ajudar les persones a desenvolupar la seva pròpia idea de negoci, afavorint l’ intercanvi d’idees i d’experiències entre col•lectius amb habilitats, capacitats, edats, formació i orígens diversos.

  S’adreça especialment a persones immigrants, sense formació superior, dones amb dificultats per a la seva incorporació al món laboral i joves universitaris que tinguin idees de negocis. Aquest programa és desenvoluparà al centre municipal Gornal Activa entre el 14 i el 16 de desembre. Durant les sessions es promourà  la dinàmica d’intercanvi i de generació  de noves idees entre els participants.
 • 04/12/2015

  L’Ajuntament  finalitza vint-i-dues obres de la xarxa del clavegueram de la ciutat del Programa Operatiu Fons de Cohesió-FEDER 2007-2013

  S’ha intervingut en 9 km de xarxa ise n' ha beneficiat una població de 14.400 persones. Les obres s’han fet als barris del Centre, la Torrassa, Santa Eulàlia, Pubilla Cases, la Florida, el Gornal i Bellvitge

  L’Ajuntament de  L’Hospitalet ha finalitzat les obres de millora, renovació i construcció de la xarxa del clavegueram que s’han portat a terme a la ciutat dins del  Programa Operatiu Fons de Cohesió-FEDER 2007-2013.

  Els barris que s’han beneficiat d’aquestes obres han estat el Centre, la Torrassa, Santa Eulàlia, Pubilla Cases, la Florida, el Gornal i Bellvitge. En total s’han fet vint-i-dos projectes d’obra en prop de 9 km de xarxa de clavegueram, dels qual s’han beneficiat de manera directa 14.400 veïns i veïnes de L’Hospitalet.

  La inversió  d’aquestes obres  ha  estat de més de 12 milions d’€, el 80% dels quals són  provinents del Fons de Cohesió de la Unió Europea i el 20%  restant  ha estat inversió municipal.

  Els Fons de Cohesió té com a objectiu reduir les disparitats socioeconòmiques i promoure el desenvolupament sostenible en els territoris menys desenvolupats de la Unió Europea. Aporta ajut financer a projectes relacionats amb les xarxes transeuropees de transport i el medi ambient.
 • 11/11/2015

  Una vintena d’empresaris participen a L’Hospitalet en el Taller de Finançament Alternatiu per Internacionalitzar-se

  Es tracta d’un cicle de tallers que presenta instruments alternatius a la banca com el crowdlending (finançament col•lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies.
  Una vintena d’empresaris han participat avui al centre Gornal Activa de L’Hospitalet en una nova sessió del Cicle de Tallers de Finançament Alternatiu per Internacionalitzar-se que han organitzat  l’Ajuntament de L’Hospitalet i ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa.

  Els ponents de la sessió han estat la consultora de Finançament Alternatiu per Internacionalització d’ACCIÓ, Marta Navarro; la responsable de l’Àrea Comercial d’Avalis, Neus Suriol; i el gestor de comptes de l’Institut Català de Finances, Òscar Sicília. Durant la sessió, s’ha posat èmfasi en els instruments alternatius a la banca com el crowdlending (finançament col•lectiu de préstecs), l’invoice trading (descompte de factures) o l’intercanvi de divises empresa a empresa mitjançant les noves tecnologies.
 • 28/09/2015

  El Gornal Activa acull el seminari “Pla d’Empresa” per donar suport a persones emprenedores de L’Hospitalet

  El centre municipal Gornal Activa  inaugura avui,  dilluns 28 de setembre, el seminari “Pla d’empresa”, en el marc de la iniciativa “Escola d’Emprenedors SECOT”.

  El seminari,  que té una durada de 20 hores, s’adreça a  persones emprenedores que tenen una idea de negoci i  necessiten un pla d’empresa per tirar endavant els seus projectes.

  El seminari, que finalitzarà el 2 d’octubre  comprèn la definició  del projecte empresarial, estudis de mercat, pla de màrqueting, venda, operacions, recursos humans, el pla econòmic i financer, i  la solució al tots els dubtes fiscals i jurídics.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)