Notícies

Formació

Pàgina de resultats: ... 6 
 • 26/02/2019

  El Centre de Formació d’Hostaleria participa al Dia de Andalucía L’H

  Veure imatge de El Centro de Formación de Hostelería participa al Día de Andalucía El H (nova finestra)
  El passat diumenge 24 de febrer i dins del marc dels actes del Dia de Andalucía a L’Hospitalet organitzats per la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas, els alumnes del  Centre de Formació d’Hostaleria van oferir a La Farga la degustació del plat típic andalús Olla de San Antón per a tots els assistents. Aquest és un plat típic de la província de Granada que tradicionalment es degusta durant l’ hivern aprofitant la matança del porc i d’altres productes característics de la gastronomia de la zona com faves, mongetes, verdures, herbes aromàtiques... Enguany ha estat la XXXII edició d’aquesta celebració i ha comptat amb activitats durant tot el cap de setmana.
 • 18/02/2019

  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de Bàrmans

  Adreçats a joves de 16 a 29 anys amb graduat d’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà Dintre dels programes singulars de Garantia juvenil
  L’Ajuntament de L’Hospitalet té obert el termini d’inscripció per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans, emmarcats dins dels programes singulars de Garantia juvenil i adreçats a joves de 16 a 29 anys, amb el graduat de l’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà.

  Tots dos projectes es desenvoluparan durant tot aquest 2019 i inclouen orientació, assessorament individualitzat, orientació professional i en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca d’ocupació. El seu objectiu és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades als sistemes educatius o formatius.
 • 08/01/2019

  Les cases d’ofici una oportunitat per aprendre una professió: Inscripció oberta durant gener

  Les Cases d’Ofici son un programa de formació i ocupació municipal adreçat a joves entre 16 i 25 anys, amb el graduat de l’ESO, residents a zona nord de L’Hospitalet (La Florida, Pubilla Cases, Les Planes, Collblanc i La Torrassa).

  Actualment n’hi ha dues, una orientada al sector de l’hostaleria, amb formació en Cuina, Servei de restaurant i bar i Serveis d’allotjament; i l’altre, en el sector de les instal•lacions i l’eficiència energètica, amb mòduls d’Electricitat i Lampisteria-Climatització. El programa dura tot l’any 2019, i inclou la formació ocupacional i un contracte d’aprenentatge de sis mesos. Les Cases d’ofici estan  subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa Treball als barris de suport als territoris amb necessitats de reequilibri territorial i social.


Pàgina de resultats: ... 6 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)