Notícies

Formació

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • 12/04/2019

  L'Escola de Barmans participa del Dia Mundial de la Salut i l'Activitat Física

  Els alumnes han preparat cóctels saludables
  Veure imatge de L'Escola de Barmans participa del Dia Mundial de la Salut i l'Activitat Física (nova finestra)
  El 6 d'abril és el Dia Mundial de l'Activitat Física i el 7 el Dia Mundial de la Salut. Per tal de commemorar aquests dies, el alumnes de l'Escola de Barmans del Centre de Formació d'Hostaleria de L'Hospitalet, s'han sumat a les activitats que el Servei de Salut organitza per fomentar els hàbits saludables. L'acte s'ha celebrat a la Rambla de la Marina, davant de Ca n'Arus, el dijous 11 d'abril per la tarda, preparant i servint tres cóctels diferents amb sucs de fruita i sense alcohol. L'Escola de Barmans compta amb quince alumnes i forma part d'un Projecte Singular de Garantia Juvenil, impulsat per l'Ajuntament i finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.
 • 25/03/2019

  Els PFI d’hostaleria celebren el ‘Dinar amb familiars’

  Veure imatge de 	Els PFI d’hostaleria celebren el ‘Dinar amb familiars’ (nova finestra)
  Les mares, pares i altres familiars dels alumnes dels programes de formació i inserció (PFI) van assistir al dinar preparat i servit pels alumnes dels cursos de cuina i servei de restaurant i bar. Aquesta activitat es fa després d’haver superat el primer període de pràctiques al Centre de Formació d’Hostaleria i permet als joves mostrar allò que han après i lluir-se com a futurs professionals. A l’acte va assistir la regidora de Comerç, mercats i consum, Maria Angeles Sariñena, adreçant una salutació on va assenyalar la importància de l’esforç dels joves per adquirir una formació que els permet orientar el seu futur laboral, i va valorar el necessari paper d’acompanyament del pares i mares  en tot aquest procés. Els cursos continuen l’activitat fins el mes de juny, i finalitzaran amb les pràctiques formatives en empreses del sector.
 • 25/03/2019

  Tres alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria participen al Concurs Nacional de Tapes GM Chef

  Competiran amb altres alumnes d’escoles d’hostaleria
  Veure imatge de Tres alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet participen en el Concurs Nacional de Tapes GM Chef (nova finestra)
  Tres alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet participen en el Concurs Nacional de Tapes GM Chef. Els joves, participants dels programes PFI i Casa d’Oficis, han preparat cada un una tapa de creació pròpia i competiran amb altres alumnes d’escoles d’hostaleria de Catalunya, i, si superen la semifinal catalana, ho faran amb altres escoles de tota Espanya. Per això cada un d’ells ha gravat un vídeo promocional on es mostra la seva elaboració i que servirà per que pugui ser votat a través de les xarxes socials des del 30 d’abril fins el 16 de juliol al web de GMChef. Les semifinals de Catalunya seran el proper 21 d’octubre i la final nacional  tindrà lloc a Madrid el 18 de novembre amb un jurat presidit pel xef Martín Berasategui. Els alumnes guanyadors podran optar a lots de productes gastronòmics, degustacions a diversos restaurants  i a experiències laborals pràctiques en establiments amb Estrella Michelín. Amb aquesta iniciativa, el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Hospitalet i GM Chef col•laboren per tal de dotar a l’alumnat d’experiències enriquidores que afavoreixin la seva vocació i projecció laboral.
 • 26/02/2019

  El CEMFO celebra diverses activitats amb motiu del dia de la dona treballadora

  Aprofitem el 8 de març per revindicar i gaudir del dia de la dona treballadora!
  Veure imatge de El CEMFO celebra diverses activitats amb motiu del dia de la dona treballadora (nova finestra)
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)