Notícies

Formació

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
  • 29/04/2019

    Un alumne de l'Escola de Bàrmans de L'Hospitalet s'emporta el premi degustació del 35è Concurs de Cocteleria

    Una de les cites clàssiques de les Festes de Primavera, ha comptat amb 19 participants
    Veure imatge de Un alumne de l'Escola de Bàrmans de L'Hospitalet s'emporta el premi degustació del 35è Concurs de Cocteleria (nova finestra)
    Un total de 19 joves coctelers professionals o estudiants han optat als premis del Concurs de Cocteleria Ciutat de L'Hospitalet d'enguany que, com en les darrers edicions, s'ha celebrat a l'Hotel Porta Fira.

    Tots els concurs havien de preparar un còctel curt, d'aperitiu. de creació pròpia.

    Un dels premis ha anat a parar a un estudiant de l'Escola de Bàrmans de L'Hospitalet. Es tracta d'Engel Selva s'ha endut el premi degustació. El còctel de l'Engel s'anomena Blue Angel i porta pisco, martini blanco, bols i uns cops d'angostura.
  • 16/04/2019

    El projecte Inser-L'H una oportunitat per a la inserció laboral

    L'Ajuntament impulsa, dins del "Pograma Operativo de Empleo, Formación y Educación (POEFE)" del Fons Social Europeu, el projecte Inser-L'H de formació i suport a la inserció laboral per a persones vulnerables amb accions de formació ocupacional en especialitats d'hostaleria. Durant 2019 s'han programat cursos amb certificat de professionalitat d'Operacions bàsiques de cuina, Operacions bàsiques de bar i restaurant i Operacions bàsiques en pisos d'allotjament, que es realitzaran al Centre de Formació d'Hostaleria de l'Hospitalet (Carretera del Mig, 85). La inscripció es pot fer a través del cercador de cursos de la web de Dinamització Local.  

  • 16/04/2019

    El projecte Inser-L'H una oportunitat per a la inserció laboral

    Inscripció oberta als cursos de formació en especialitats d'hostaleria
    L'Ajuntament impulsa, dins del "Pograma Operativo de Empleo, Formación y Educación (POEFE)" del Fons Social Europeu, el projecte Inser-L'H de formació i suport a la inserció laboral per a persones vulnerables amb accions de formació ocupacional en especialitats d'hostaleria. Durant 2019 s'han programat cursos amb certificat de professionalitat d'Operacions bàsiques de cuina, Operacions bàsiques de bar i restaurant i Operacions bàsiques en pisos d'allotjament, que es realitzaran al Centre de Formació d'Hostaleria de l'Hospitalet (Carretera del Mig, 85). La inscripció es pot fer a través del cercador de cursos de la web de Dinamització Local.  

  • 15/04/2019

    El xef Quim Marqués és el padrí de la ‘Primavera de Tapes’ 2019

    37 establiments participen en la ruta gastronòmica de les Festes de Primavera
    Veure imatge de El xef Quim Marqués és el padrí de la ‘Primavera de Tapes' 2019 (nova finestra)
    La ruta gastronòmica Primavera de Tapes compta aquest any amb el xef Quim Marqués com a padrí i membre del jurat que atorgarà els premis a les tapes més destacades. Marqués, xef i director del restaurant El suquet de l’Almirall de la Barceloneta, pertany a la quarta generació de cuiners de la seva família. Membre de la primera promoció de l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, va treballar en prestigiosos restaurants com El Bulli, El Racó d’En Feixa o La Cuisine des Anges, fins que es va fer càrrec del negoci familiar. Divulgador de la cuina marinera, ha escrit diverses publicacions: ¿Qué comemos hoy? (2002), en col•laboració amb la metgessa i nutricionista Montse Folch; La cuina de la Barceloneta (2005); Come bien, vive mejor (2009), co-escrit amb la metgessa Natàlia Flores; i Cuina marinera. Les millors receptes de peix d'ara i de sempre (2010), co-escrit amb Manel Marquès.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)