Notícies

Formació

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
 • 14/05/2019

  Presentació dels programes del Centre de Formació d’Hostaleria

  JORNADA DE PORTES OBERTES DINS LA 6A SETMANA DE L’FP
  Veure imatge de Presentació dels programes del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)
  El dijous 9 de maig, i en el marc de les activitats de la 6a Setmana de la Formació Professional, es va celebrat la jornada de portes obertes del Centre de Formació d’Hostaleria, on es van presentat els diferents programes formatius, entre ells el Programes de Formació i Inserció (PFI), adreçats a joves sense graduat de l’ESO; la Casa d’Oficis, que ofereix formació amb contracte laboral per a joves; el projecte singular Escola de Barmans, i els cursos de certificat de professionalitat adreçats a persones en recerca d’ocupació, on es formen al voltant de 150 alumnes anualment.

 • 14/05/2019

  Orientar vers les ocupacions a la industria 4.0

  JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA CASA D’OFICIS D’INSTAL•LACIONS I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
  Veure imatge de Orientar vers les ocupacions a la industria 4.0 (nova finestra)
  El dijous 9 de maig, i en el marc de les activitats de la 6a Setmana de la Formació Professional, s’ha celebrat la jornada de portes obertes del la Casa d’oficis d’Instal•lacions i eficiència energètica. L’acte va incloure una presentació dels objectius i activitats de la Casa d’Oficis i del programa Ocupal’H, posant en relació les ocupacions d’ instal•lacions elèctriques i de climatització amb la nova industria 4.0., i alhora, reflexionar sobre la incorporació de dones a les ocupacions industrials. La visita va donar peu a que els alumnes expliquessin la seva experiència formativa i que els visitants coneguessin les instal•lacions ubicades al centre municipal Gornal Activa.
 • 09/05/2019

  La ciutat mostra la seva Formació Professional

  Aquest any l’orientació es el tema central de la 6a Setmana de l’FP
  Veure imatge de La ciutat mostra la seva Formació Professional (nova finestra)
  El passat dilluns es va celebrar la sessió inaugural de la 6a Setmana de la Formació Professional a L’Hospitalet, impulsada per l’Ajuntament, el centres educatius i els agents socials. L’alcaldessa Nuria Marín va donar la benvinguda als assistents, tot senyalant la importància que te una Formació Professional de qualitat pel desenvolupament econòmic de la ciutat. Per la seva banda, Fabià Mohedano, president del Consell Català de la Formació Professional, va destacar la imperiosa necessitat de desplegar l’actual lle de l’FPi i va ressaltar el paper dels municipis en la implementació de l’orientació.
 • 09/05/2019

  “Dones i treball” a la setmana de L’FP

  Una activitat del programa InserDona
  Veure imatge de “Dones i treball” a la setmana de L’FP (nova finestra)
  Dins les activitats de la 6a setmana de l’FP s’ha celebrat una xerrada-taller sobre “Dones i treball”, adreçada a usuaris i usuàries de diversos programes de formació i ocupació. Membres de l’associació Albirar,  una entitat creada per ex-alumnes del grau superior de Promoció d’igualtat de gènere de l’Institut Can Vilumara, van impartir una conferència sobre l’evolució històrica de la incorporació de la dona al treball. L’activitat va continuar amb un taller organitzat per les tècniques del programa InserDona,  on es va tractar la feminització i masculinització del treball, així com la consideració del treball productiu i reproductiu.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)