Notícies

Formació

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • 21/09/2017

  L’Hospitalet elaborarà un mapa integral de la formació professional a la ciutat

  La ciutat ofereix 68 titulacions de Formació Professional de 19 famílies professionals
  Aquesta setmana s’han iniciat les classes pels alumnes de Formació Professional. A L’Hospitalet en els darrers anys l’alumnat d’FP ha crescut substancialment i enguany seran prop dels 4.000 estudiants tot i que tant a L’Hospitalet com el conjunt del país encara estan lluny de les fites marcades per la Unió Europea.

  En aquest curs, la ciutat ofereix 68 titulacions de Formació Professional de 19 famílies professionals, de les quals 51 corresponen a FP inicial (1 d’FP bàsica, 16 titulacions de grau mitjà i 34 de grau superior); 9 a programes de formació i inserció; 6 a ensenyaments artístics (1 de grau mitjà i 5 de superior); 2 a ensenyaments esportius de grau mitjà. A més, es realitzaran 2 cicles de grau mitjà i 14 de grau superior en la modalitat dual.
 • 20/07/2017

  Fins a l’1 de setembre es poden demanar les 289 beques per a estudis no obligatoris, homologats de Planeta Formació i Universitats

  Les atorga l’Ajuntament, segons recull el conveni signat amb l’editorial Grupo Planeta que instal•larà un gran centre de formació a L’H als antics jutjats el curs 2017-2018
  Fins l’1 de setembre es poden presentar les sol•licituds per demanar les beques per als estudis que oferta el grup Planeta Formació i Universitats a L’Hospitalet  a partir d’aquesta tardor.

  Per al curs 2017-2018 es convoquen 189 beques municipals destinades a la proposta formativa del centre de Planeta Formació i Universitats de L’Hospitalet, que cobriran el 100% de les despeses reals de l’ensenyament. I també es convoquen 100 beques de responsabilitat social amb una dotació, d’acord amb les bases aprovades, del 50% de les despeses reals de l’ensenyament.

  L’Ajuntament compta amb una plataforma online en el seu web www.l-h.cat, en la qual es pot consultar tota la informació general de la convocatòria, el calendari i les bases de les beques. La presentació de les sol•licituds és de 3 mesos: des de l’1 de juny  fins a l’1 de setembre.
 • 09/06/2017

  Alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’H fan una demostració a les seves famílies

  24 alumnes han participat en dos cursos de cuina i serveis de restauració
  L’Alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha assistit avui,  dijous 8 de juny, al dinar que els alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet han ofert a les seves famílies dins de l’activitat del seu programa de formació. El dinar ha comptat també amb l’assistència del tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic  i Ocupació, Francesc Belver  i de la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez.

  En total han participat 24 alumnes dels dos cursos de Programa de Formació  i Inserció (PFI)  2016/17 d’auxiliar d’hostaleria de cuina i càtering; i de cuina i serveis de restauració. Els cursos es van iniciar el passat  mes de desembre de 2016 i finalitzaran el proper mes juliol, quan els alumnes començaran a realitzar  pràctiques en empreses, algunes de les quals com els hotels Porta Fira, Hesperia Tower i SB Plaza Europa, el Grupo 21 càtering, la Cafeteria Laie, el restaurant Muxia o el Grup FresCo, entre d’altres.
 • 09/06/2017

  Alumnes i professors del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet participen en la  xerrada -taller per cuinar sense gluten

  Han participat l’Associació de Celíacs de Catalunya i la xef Chenky Wang del restaurant Out of China Es pretén acreditar el restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria com a apte en l’elaboració  de plats sense gluten
  Seguint amb les activitats de sensibilització i informació sobre la restauració  sense gluten, l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació ha organitzat avui, divendres 9 de juny, una xerrada-taller  de cuina apta per a celíacs adreçada  als alumnes  i professors dels cursos de cuina dels programes PFI i Casa d’Oficis del Centre de Formació d’Hostaleria  municipal.

  La xerrada ha anat a càrrec d’Elena Mora, de l’Associació de Celíacs de Catalunya, per tal  de sensibilitzar els futurs professionals  de les normes  i els protocols que s’han de seguir per oferir menús alternatius sense gluten que permetin la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia.

  A continuació, s’ha realitzat un taller al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria a càrrec de la xef Chenky Wang, del restaurant Out of China.
Pàgina de resultats: 1 2 3 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)