Notícies

Formació

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • 16/04/2019

  El projecte Inser-L'H una oportunitat per a la inserció laboral

  L'Ajuntament impulsa, dins del "Pograma Operativo de Empleo, Formación y Educación (POEFE)" del Fons Social Europeu, el projecte Inser-L'H de formació i suport a la inserció laboral per a persones vulnerables amb accions de formació ocupacional en especialitats d'hostaleria. Durant 2019 s'han programat cursos amb certificat de professionalitat d'Operacions bàsiques de cuina, Operacions bàsiques de bar i restaurant i Operacions bàsiques en pisos d'allotjament, que es realitzaran al Centre de Formació d'Hostaleria de l'Hospitalet (Carretera del Mig, 85). La inscripció es pot fer a través del cercador de cursos de la web de Dinamització Local.  

 • 15/04/2019

  El xef Quim Marqués és el padrí de la ‘Primavera de Tapes’ 2019

  37 establiments participen en la ruta gastronòmica de les Festes de Primavera
  Veure imatge de El xef Quim Marqués és el padrí de la ‘Primavera de Tapes' 2019 (nova finestra)
  La ruta gastronòmica Primavera de Tapes compta aquest any amb el xef Quim Marqués com a padrí i membre del jurat que atorgarà els premis a les tapes més destacades. Marqués, xef i director del restaurant El suquet de l’Almirall de la Barceloneta, pertany a la quarta generació de cuiners de la seva família. Membre de la primera promoció de l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, va treballar en prestigiosos restaurants com El Bulli, El Racó d’En Feixa o La Cuisine des Anges, fins que es va fer càrrec del negoci familiar. Divulgador de la cuina marinera, ha escrit diverses publicacions: ¿Qué comemos hoy? (2002), en col•laboració amb la metgessa i nutricionista Montse Folch; La cuina de la Barceloneta (2005); Come bien, vive mejor (2009), co-escrit amb la metgessa Natàlia Flores; i Cuina marinera. Les millors receptes de peix d'ara i de sempre (2010), co-escrit amb Manel Marquès.

 • 12/04/2019

  L'Escola de Barmans participa del Dia Mundial de la Salut i l'Activitat Física

  Els alumnes han preparat cóctels saludables
  Veure imatge de L'Escola de Barmans participa del Dia Mundial de la Salut i l'Activitat Física (nova finestra)
  El 6 d'abril és el Dia Mundial de l'Activitat Física i el 7 el Dia Mundial de la Salut. Per tal de commemorar aquests dies, el alumnes de l'Escola de Barmans del Centre de Formació d'Hostaleria de L'Hospitalet, s'han sumat a les activitats que el Servei de Salut organitza per fomentar els hàbits saludables. L'acte s'ha celebrat a la Rambla de la Marina, davant de Ca n'Arus, el dijous 11 d'abril per la tarda, preparant i servint tres cóctels diferents amb sucs de fruita i sense alcohol. L'Escola de Barmans compta amb quince alumnes i forma part d'un Projecte Singular de Garantia Juvenil, impulsat per l'Ajuntament i finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.
 • 25/03/2019

  Tres alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria participen al Concurs Nacional de Tapes GM Chef

  Competiran amb altres alumnes d’escoles d’hostaleria
  Veure imatge de Tres alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet participen en el Concurs Nacional de Tapes GM Chef (nova finestra)
  Tres alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet participen en el Concurs Nacional de Tapes GM Chef. Els joves, participants dels programes PFI i Casa d’Oficis, han preparat cada un una tapa de creació pròpia i competiran amb altres alumnes d’escoles d’hostaleria de Catalunya, i, si superen la semifinal catalana, ho faran amb altres escoles de tota Espanya. Per això cada un d’ells ha gravat un vídeo promocional on es mostra la seva elaboració i que servirà per que pugui ser votat a través de les xarxes socials des del 30 d’abril fins el 16 de juliol al web de GMChef. Les semifinals de Catalunya seran el proper 21 d’octubre i la final nacional  tindrà lloc a Madrid el 18 de novembre amb un jurat presidit pel xef Martín Berasategui. Els alumnes guanyadors podran optar a lots de productes gastronòmics, degustacions a diversos restaurants  i a experiències laborals pràctiques en establiments amb Estrella Michelín. Amb aquesta iniciativa, el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Hospitalet i GM Chef col•laboren per tal de dotar a l’alumnat d’experiències enriquidores que afavoreixin la seva vocació i projecció laboral.
Pàgina de resultats: 1 2 3 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)