Notícies

Formació

Pàgina de resultats: 1 2 
 • 06/03/2018

  Es promouen activitats de sensibilització i reflexió sobre la dona en el món del treball

  S’HAN PROGRAMAT TALLERS I SEMINARIS EN DIFERENTS ACCIONS FORMATIVES
  Veure imatge de Es promouen activitats de sensibilització i reflexió sobre la dona en el mon del treball (nova finestra)
  Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona s’ha organitzat un seguit d’activitats de sensibilització i reflexió sobre la situació de les dones en el món del treball, adreçades a les persones participants en diverses programes de formació ocupacional que realitza l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació.
 • 05/03/2018

  Comencen les accions formatives del Projecte L’H>Play

  60 JOVES ES FORMEN EN OCUPACIONS  RELACIONADES AMB LES INDÚSTRIES CREATIVES
  Veure imatge de Presentació projecte L'H Play (nova finestra)
  L’H>Play  és un projecte de qualificació professional i inserció laboral de joves en el sector de les industries culturals i creatives, a través de quatre itineraris d’orientació i formació en els àmbits de la producció d’espectacles en viu i la producció audiovisual.
 • 05/03/2018

  El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes

  MES DE QUARANTA ESTABLIMENTS PARTICIPARAN  EN L’ESDEVENIMENT D’ENGUANY
  Veure imatge de El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes (nova finestra)
  La preparació de la ruta gastronòmica Primavera de tapes 2018 ja està en marxa.  Els més de quaranta establiments participants a la ja tradicional activitat gastronòmica han presentat les seves creacions culinàries al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
 • 01/02/2018

  L’Ajuntament de L’H obre les inscripcions per al curs  d’auxiliar tècnic en microinformàtica i instal•lació de xarxes de comunicació

  Es realitza amb  la Fundació Telefónica i Ajuda en Acció Es faran 360h de formació i 160h de pràctiques en empreses que treballen amb el Grup Telefónica
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  ha obert la inscripció per al curs d’auxiliar tècnic en microinformàtica i instal•lació de xarxes de comunicació, adreçat a persones d’entre 18 i 45 anys en situació de desocupació.

  Aquest curs és una col•laboració entre l’Ajuntament de L’H,  la Fundació Ajuda en Acció i la Fundació Telefónica per tal de dotar als participants de les competències necessàries en noves tecnologies que tindran demanda en el futur i millorar les seves oportunitats d’inserció laboral.

  El curs s’iniciarà el proper 19 de febrer i constarà de 360 hores de formació i 160h de pràctiques professionals en empreses col•laboradores del grup Telefónica. El curs es desenvoluparà de dilluns a divendres, en horari de matí al Centre Ana Diaz Rico de L’Hospitalet.

  Aquesta formació  té com a finalitat treballar com a:
  -Instal•ladors/reparadors d’equips informàtics
  -Donar suport informàtic
  -Instal•lació /manteniment de xarxes.
  -Reparació de perifèrics de sistemes microinformàtics
  -Treballar com a venedors en comerços d’informàtica
  -Teleassistència (Help Desk)

  INSCRIPCIÓ
Pàgina de resultats: 1 2 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)