Notícies

Formació

Pàgina de resultats: 1 
 • 18/02/2019

  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de Bàrmans

  Adreçats a joves de 16 a 29 anys amb graduat d’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà Dintre dels programes singulars de Garantia juvenil
  L’Ajuntament de L’Hospitalet té obert el termini d’inscripció per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans, emmarcats dins dels programes singulars de Garantia juvenil i adreçats a joves de 16 a 29 anys, amb el graduat de l’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà.

  Tots dos projectes es desenvoluparan durant tot aquest 2019 i inclouen orientació, assessorament individualitzat, orientació professional i en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca d’ocupació. El seu objectiu és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades als sistemes educatius o formatius.
 • 08/01/2019

  Les cases d’ofici una oportunitat per aprendre una professió: Inscripció oberta durant gener

  Les Cases d’Ofici son un programa de formació i ocupació municipal adreçat a joves entre 16 i 25 anys, amb el graduat de l’ESO, residents a zona nord de L’Hospitalet (La Florida, Pubilla Cases, Les Planes, Collblanc i La Torrassa).

  Actualment n’hi ha dues, una orientada al sector de l’hostaleria, amb formació en Cuina, Servei de restaurant i bar i Serveis d’allotjament; i l’altre, en el sector de les instal•lacions i l’eficiència energètica, amb mòduls d’Electricitat i Lampisteria-Climatització. El programa dura tot l’any 2019, i inclou la formació ocupacional i un contracte d’aprenentatge de sis mesos. Les Cases d’ofici estan  subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa Treball als barris de suport als territoris amb necessitats de reequilibri territorial i social.


Pàgina de resultats: 1 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)