Mercats

Notícies

 • 17/02/2017

  Els vuit mercats municipals de L’Hospitalet incorporen aparells desfibril•ladors

  “Mercats de L’Hospitalet, cardioprotegits” és la campanya  que impulsa l’Associació Barcelona Salut
  L’alcaldessa de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Núria Marín, i el vicepresident de l’Associació Barcelona Salut, Lluís Asmarats, han visitat el Mercat Municipal de Collblanc, un dels vuit mercats on s’han instal•lat desfibril•ladors portàtils. Durant l’activitat s’han fet demostracions pràctiques del funcionament d’aquests aparells i tallers d’hàbits de vida saludables.

  La campanya “Mercats de L’Hospitalet, cardioprotegits” és una iniciativa impulsada per l’Associació Barcelona Salut, l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Diputació de Barcelona, amb la col•laboració de l’Obra Social “la Caixa”,  que ha  permès instal•lar desfibril•ladors als vuit mercats municipals.

  Els desfibril•ladors es troben en llocs de màxima visibilitat i accessibilitat per tal de cardioprotegir tota l’àrea comercial i rodalia, i fan de L’Hospitalet la segona ciutat de Catalunya amb tots els seus mercats municipals dotats d’aquests dispositius de darrera generació, a disposició de qualsevol persona davant d’una necessitat terapèutica.
 • 02/11/2016

  El Mes dels Mercats a L’Hospitalet ha aplegat públic, comerç, gastronomia i activitats lúdiques i culturals.

  30.000 persones participen en els Mercats al carrer Les demostracions de cocteleria als vuit mercats municipals atreuen públic de totes les edats
  El Mes dels Mercats, impulsat per la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, ha finalitzat amb una bona participació dels comerciants dels mercats municipals i amb una gran assistència de ciutadans en totes les propostes programades. Aquest  programa, celebrat del 1 al 29 d’octubre, es va iniciar amb la inauguració del nou mercat de la Florida, el passat 1 d’octubre. Un modern equipament amb una superfície de 18.089 metres quadrats distribuïts en cinc plantes.

  Entre les  propostes programades cal destacar la tercera edició dels Mercats al carrer que durant el cap de setmana del 22 i 23  d’octubre va treure al carrer quaranta parades de producte fresc i complements i va atreure prop de 30.000 persones. Entre les activitats  lúdiques i culturals cal destacar la XXV Mostra de Bolets i l’Exposició Art Natura, organitzada per ANMA (Amics de la Natura i el Medi Ambient); la participació d’entitats com Somnis, amb tallers per a nens i animació musical i la participació de l’Escola de Música de L’Hospitalet, Seraball; a més d’altres grups musicals que van completar l’oferta cultural. Durant aquest mateix cap de setmana es van repartir 5.000 regals a través de sorteig de la ruleta, 300 quilograms de caramels i 2.000 globus. La gastronomia va estar representada pel Centre de Formació d’Hostaleria municipal que va organitzar la Gastro AulaL’H, on es van realitzar 6 sessions d’elaboracions culinàries amb plats de temporada  i cuina vegana-fusió; i còctels clàssics i d’aperitiu a càrrec de professors i alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria, que va reunir més de 180 persones.
 • 21/10/2016

  Els mercats municipals trauran les parades al carrer el 22 i el 23 d’octubre dins del programa Mes dels Mercats

  Elaboracions culinàries i de cocteleria a la Gastroaula   Botifarrada popular dins de la Setmana de la Solidaritat
  L’Ajuntament impulsa, per tercer any consecutiu,  els Mercats al carrer, una activitat emmarcada en la celebració del Mes dels Mercats que s’està portant a terme a l’octubre, amb l’objectiu de potenciar aquests equipaments municipals i donar a conèixer la varietat i la qualitat dels productes que es poden adquirir als mercats municipals.

  Dissabte, 22 d’octubre, de 17 a 24 h, i diumenge, 23 d’octubre, de 10 a 15 h, les parades de fresc i de complements dels vuit mercats municipals exposaran els seus productes a l’avinguda del Torrent Gornal, davant del mercat. Durant els dos dies hi haurà, a més, tallers infantils, actuacions musicals,  activitats culturals i una ruleta de premis.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)