Mercats

Notícies

 • 12/12/2017

  Obert el termini de presentació d’ ofertes per a l’adjudicació de  parades, magatzems i cambres frigorífiques a diversos mercats de L’Hospitalet


  L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors, ha obert el termini de presentació  d’ofertes per a l’adjudicació de diverses concessions de domini públic per a l’ús i explotació de diverses parades, magatzems i cambres frigorífiques de diferents mercats municipals de la ciutat.

  Les ofertes s’hauran de presentar, fins al  23 de gener de 2018 a les 14h, com a data màxima, al Servei de Contractació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, ubicat a la planta baixa de l’edifici municipal del carrer Josep Prats, 2; o bé a l’oficina del Registre General, situada al la mateixa adreça.

  Els plecs de condicions i la llista de concessió de parades es poden consultar a la seu electrònica del web municipal: www.l-h.cat (perfil del contractant exp. CDP-102/17) o a les oficines de les direccions dels mercats corresponents.
  Es poden consultar també al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data de 5 de desembre de 2017.
 • 10/11/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet organitza  per quart any consecutiu Mercats al carrer

  Hi haurà comerços al carrer, tallers de gastronomia i actuacions musicals   Es realitzaran els sortejos per premiar els clients que han participat  durant la celebració de la Festa dels Mercats   30 comerços del carrer del Progrés mostraran els projectes de persianes pintades
  Dissabte, 11 de novembre, l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors,  organitza  Mercats al carrer. Per quart  any consecutiu els comerços  sortiran novament al carrer i ompliran l’espai de la plaça del Mercat de Collblanc, en una jornada festiva, lúdica, musical i gastronòmica. Les activitats s’iniciaran a les deu del matí i finalitzaran a les nou de la nit.

  Durant la jornada s’han organitzat diverses activitats: entre les més destacades, la Gastroaula, on els alumnes i professors del Centre de Formació d’Hostaleria  municipal faran tallers d’aperitius i còctels:

  D’11 a 12 h: Aperitiu mar i muntanya i còctel Negroni
  De 12 a 14 h: Delícies de pollastre arrebossades amb cereals i còctel Manhattan
  De 13 a 14 h: Mandonguilles de llenties i còctel Americà
  De 16.30 a 17.30 h: Aperitiu mar i muntanya amb maridatge de vi blanc
  De 17.30 a 18.30 h: Delícies de pollastre arrebossades amb cereals i maridatge amb vi blanc
  De 18.30 a 19.30 h: Còctels de tarda i mojito

  També entre les 10 i les 14 h, i les 16.30 i les 19.30 h, s’oferiran  cinc tallers i demostracions a l’Aula de Mercats amb la participació de paradistes de diferents mercats de la ciutat:

  D’11 a 12 h: “L’aviram: races i criança”, a càrrec de Quim Codina Aparicio, d’Aviram i Ous Codina Aparici


  De 12 a 13 h: Gaudeix del món del formatges, a càrrec de Neus Planes Hernández, de Planes Ibèrics
  De 13 a 14 h: “Els sucs, bellesa i salut a l’abast de tothom”, a càrrec de Dolors Villanueva Mascarell, de Fruites i Verdures Villanueva
  De 17 a 18 h: “Els menuts”, a càrrec d’Alícia Serles, de Menuts Eduard Gavaldà
  De 18 a 19 h: “Introducció a les teràpies alternatives”, a càrrec de M. Dolores López, de Maire.
 • 11/10/2017

  La Festa dels Mercats  promou la qualitat dels mercats de L’Hospitalet

  Quarta edició de Mercats al carrer amb parades al carrer,  tallers de gastronomia i actuacions musicals.  Tallers de vermuts i música,  els dissabtes als mercats.  Diversos mercats municipals premiaran els clients durant la celebració de la Festa
  El proper 20 d’octubre, l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de la regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors,  iniciarà la campanya de la Festa dels Mercats, un programa  que reuneix durant pràcticament un mes, una sèrie d’activitats per promoure  els mercats  municipals de la ciutat.

  Del 20 d’octubre a l’11 de novembre, sota el lema “Mercats de L’Hospitalet, la qualitat a la vista”, s’organitzaran diferents activitats en els mercats.  Una de les més destacades d’aquesta edició  és “vermut i música”, en què s’oferiran vermuts entre les 12 i les 14h  a diferents mercats municipals: 21 d’octubre, als mercats de Collblanc i la Florida; el dissabte 28 d’octubre, als mercats de Santa Eulàlia i Bellvitge; i el 4 de novembre, als del Centre i Can Serra.

  “Mercats al carrer”
  “Mercats al carrer” torna per quart any consecutiu dissabte 11 de novembre. Una activitat on les parades dels mercats municipals sortiran novament al carrer  i ompliran l’espai de la plaça del Mercat de Collblanc.

  "Comprar al Mercat té premi”
  A l’edició d’enguany els mercats municipals de Bellvitge, Centre, Santa Eulàlia, Collblanc, Can Serra i la Florida premiaran els seus clients que podran veure multiplicats per 10 els seus tiquets de compra, fins a un màxim de 500€, en vals de compra. Alguns mercats, a més, oferiran altres premis bescanviables per vals de compra. També hi haurà un premi final de 2.500€, entre tots els clients participants.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal