1. Informa't


2. Associa't

 • Com? contacta amb alguna de les associacions de la ciutat
  • Perquè contribuiràs a la vitalització del teixit comercial local
  • Perquè tindràs beneficis i descomptes en la participació en diverses campanyes comercials
  • Perquè serà part d'una veu col·lectiva en la relació amb les institucions

3. Activa el teu comerç


Consulta les campanyes de promoció comercial

Comerç

Notícies

 • 11/04/2018

  Bases per al concurs i el sorteig del programa Primavera de Tapes 2018

  Ja es poden consultar en línia 
  Veure imatge de 	Bases per al concurs i el sorteig del programa Primavera de Tapes 2018 (nova finestra)
 • 26/03/2018

  Nou grup de treball per impulsar el Pacte local pel comerç

  La proposta ha estat iniciativa de la de la regidora de Govern de Comerç i Drets dels Consumidors, María Ángeles Sariñena.
  El dijous 22 de març es va celebrar la segona sessió de la Comissió de Comerç, Mercats i Restauració, on es va aprovar la proposta de la regidora de Govern de Comerç i Drets dels Consumidors, María Ángeles Sariñena, de crear un grup de treball per impulsar el Pacte local pel comerç de L’Hospitalet.
  El pacte és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació de l’Ajuntament, les entitats i les associacions de la ciutat per afavorir un model comercial òptim, així com per garantir el seu creixement com a motor econòmic i element de cohesió social i territorial.
  El Pacte local pel comerç de L’Hospitalet serà el full de ruta per als propers anys i recollirà, de manera consensuada amb els principals protagonistes del sector, les demandes, iniciatives i propostes que hi hagi. Després, aquestes s’hauran de traduir en un conjunt de mesures per afavorir i revitalitzar el teixit comercial de L’Hospitalet. El pacte també ha de sevir per preveure les línies estratègiques del comerç de cara al futur.
 • 20/03/2018

  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç

  El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació per afavorir el comerç de la ciutat
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va anunciar en el decurs del Ple extraordinari de l’estat de la ciutat, del 16 de març, que a la tardor estarà enllestit el Pacte local pel comerç, una proposta que va sorgir ara fa un any, a iniciativa del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya i que ja s’està treballant. “Es tracta d’un sector de gran rellevància econòmica per a la ciutat, que exerceix com a element de cohesió social i territorial que cal preservar”, va dir l’alcaldessa.

  El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació que des de l’administració i les entitats sectorials es duran a terme per afavorir un model comercial òptim per a la ciutat i garantir el seu creixement. La Comissió de Comerç, Mercats i Restauració de l’Àrea de Promoció Econòmica serà l’encarregada de desenvolupar el document que inclourà propostes concretes per al futur del sector.

Agenda

 • del 3 al 27 d'abril

  En marxa la campanya dels mercats "A l’abril cada paraula val per mil"

  La nova campanya, durant el mes d'abril, vol difondre el català i promoure el comerç de proximitat.
  Veure imatge de En marxa la campanya dels mercats "A l’abril cada paraula val per mil" (nova finestra)
  La campanya pren la forma d'un concurs i acabarà amb el sorteig d'un carro de compra ple a cada mercat. La participació popular es farà escollint mots catalans que es relacionen amb l’activitat comercial i que tenen una història al darrere que demostra la diversitat de la nostra cultura.

  Bases del joc
 • del 21 al 22 d'abril, 11 h

  5a Fira de Cervesa Artesana de L'Hospitalet 

  La Fira té lloc a la Rambla de la Marina en el marc de les Festes de Primavera.
  Veure imatge de 5a Fira de Cervesa Artesana de L'Hospitalet  (nova finestra)
  Aquest any la Fira de Cervesa Artesanal comptarà amb 12 estands de cervesers diversos i un punt d'informació que vendrà les copes i tokens de la fira. Així mateix hi haurà foodtrucks, o estands de menjar, i un escenari. L'animació de l'esdeveniment està assegurada durant tot el cap de setmana, amb actuacions de l'Escola Municipal de Música Centre de les Arts i d'artistes com ara Joan Queralt & The Seasicks, Sexy Bicycle, Shelby Gray i DJ Dave.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)