1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

 • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Notícies

 • 06/07/2017

  Núria Marín defensa la biomedicina com un dels eixos principals per al desenvolupament de L’Hospitalet

  L’alcaldessa ha participat avui en una jornada organitzada per Expansión
  L’alcaldessa Núria Marín ha participat en l’obertura de la quarta trobada de les jornades “Obrir portes a la excel•lència. El sector biomèdic com a motor econòmic”, organitzada pel diari Expansión a l’Hotel Santos Porta Fira. L’acte ha comptat amb la participació de destacats representants del sector biomèdic, com Ana María Guerrero, vicepresidenta adjunta de Transferència del Coneixement del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC); José Antonio Mesa, director de l’Àrea de Ciències de la Vida de Caixa Capital Risc; Julio Castro, CEO de Palobiofarma; Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), i Francesc Ramon Subirada, director general de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat.

  Núria Marín ha explicat que L’Hospitalet és des de fa anys receptora d’inversions estratègiques. “La Fira ens ha permès consolidar un districte econòmic al voltant de la plaça d’Europa i un parc d’hotels que ens han situat en una posició privilegiada”. L’alcaldessa ha afegit que “la indústria biomèdica és un dels tres eixos estratègics de L’Hospitalet per als propers anys”. “I en aquest camí L’Hospitalet no parteix del no-res”, ha dit l’alcaldessa, “a la ciutat ja tenim un important clúster format pels hospitals de Bellvitge i Duran i Reynals, els centres d’investigació IDIBELL i ICO (Institut Català d’Oncologia), i el Campus de Medicina de la Universitat de Barcelona. L’aposta per la biomedicina té a veure, evidentment, amb la presència al nostre territori de les institucions que acabo de citar, però també aprofitem la importància que aquest sector té actualment a Catalunya, on gaudim d’investigadors –alguns presents avui aquí— de primera línia que despunten internacionalment en els seus respectius camps” .
 • 05/07/2017

  S’inicia el projecte Trad-Innova que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la innovació com a eix central

  Adreçat a pimes industrials de la ciutat
  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet,
  Rocio Ramírez, ha obert avui, dimecres 5 de juliol, la jornada inicial del  projecte Trad-Innova, que forma part del  programa “Innosmart L’H. Node d’innovació smart cities”.

  L’acte, celebrat a l’Hotel NH Collection Tower de L’Hospitalet,  ha comptat amb  la presentació  de dues conferències a càrrec de Jesús Soler, professor de Màster de Dret Digital de la UB amb el títol “Blockchain: la quarta revolució industrial”; i la impartida per Miquel Costa, President i CEO de Keiretsu Fòrum Spain  i del Forum Capital Pimes, sobre “Finançament per a pimes innovadores”.

  La jornada s’ha completat amb una sessió de networking amb la innovació com a eix central de la trobada.
 • 28/06/2017

  Gornal Activa acull  un taller  per iniciar-se en la internacionalització empresarial

  Organitzat per PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet
  La regidora de  Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez, i el President de la Comissió Internacional de PIMEC, Víctor Campdelacreu, han  donat avui, dimecres 28 de juny,  la benvinguda a les empreses que han participat al taller sobre el disseny d’una estratègia internacional per a les empreses, que ha tingut lloc a Gornal Activa.

  L’acte ha comptat també  una  ponència a càrrec de Núria Escofet, Senior Export consultant de PIMEC.

  L’acte, organitzat per departament internacional de PIMEC, amb la col•laboració de  l’Ajuntament de l’Hospitalet té com a objectiu sensibilitzar les empreses del territori sobre  la necessitat de diversificar el seu negoci i abordar mercats exteriors. El taller ha donat les eines per analitzar el potencial exportador de les empreses participants i ha proporcionat informació necessària sobre els instruments disponibles per a les empreses que els permetrà seleccionar els seus mercats exteriors. L’activitat ha permès, a més,  assolir una aproximació pràctica  i dinàmica en l’elaboració  d’un Pla d’exportació.

Agenda

 • del 13 al 14 de setembre, de 16 a 20 h

  Taller "Coaching per a emprenedors"

  FORMACIÓ OFICINA SERVEI A L'EMPRESA
  Veure imatge de Taller "Coaching per a emprenedors" (nova finestra)
  El Coaching consisteix en ajudar a algú a pensar per sí mateix, a trobar les seves respostes, a descobrir dins de sí el seu potencial, el seu camí a l'èxit (Sir John Whitmore).
  Quan un emprenedor assumeix el desafiament de tirar endavant la idea de negoci, el desenvolupament de certes qualitats redueix el seu estrès i evita desastrosos errors.
  L'emprenedor ha de canviar el seu enfocament, les seves prioritats i desenvolupar noves competències.
  Conèixer les diferents etapes del projecte li permetrà superar els entrebancs que puguin anant apareixent en la seva execució.
 • del 18 de setembre al 9 d'octubre, de 16 a 20 h

  La teva web amb wordpress. Taller pràctic de creació de webs corporatives

  RECULL D'ACTIVITATS DE SUPORT AL TEIXIT EMPRESARIAL 2017 DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA
  Veure imatge de La teva web amb wordpress. Taller pràctic de creació de webs corporatives (nova finestra)
  Que el participant pugui crear el seu propi lloc Web corporatiu amb el gestor de continguts WordPress, aplicant els aspectes principals del Màrqueting
  Digital i del SEO (posicionament natural a Google).
 • del 18 de setembre al 2 d'octubre, de 10 a 14 h

  Seminari "Comptabilitat per emprenedors" - 2a Edició

  ESCOLA D'EMPRENEDORS SECOT
  Veure imatge de Seminari "Comptabilitat per emprenedors" - 2a Edició (nova finestra)
  En aquest seminari podràs aprendre la comptabilitat necessària per poder conduir amb claredat la teva empresa.
 • Dimarts, 19 de setembre, de 9 a 14 h

  Taller "Com obrir una franquícia"

  FORMACIÓ OFICINA DE SERVEI A L'EMPRESA
  Veure imatge de Taller "Com obrir una franquícia" (nova finestra)
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)