1. Assessora't

2. Elabora el pla d'empresa

 • Aquí tens tota la documentació i les eines que necessites:
Guia per a relalitzar el Pla d'Empresa
Guia per a realitzar el Pla Econòmic i Financer

3. Anima't a emprendre!

Suport a l'empresa

Notícies

 • 09/11/2017

  Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H

  Veure imatge de Empreses i docents de L’Hospitalet visiten el Sincotró ALBA en el marc del programa Innosmart  de l’Ajuntament de L’H (nova finestra)


  La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet va organitzar dimarts, 7 de novembre, una visita al centre de referència en R+D+i Sincotró ALBA, com una activitat més dins del programa Innosmart que impulsa l’Ajuntament al llarg d’ aquest 2017.

  L’activitat s’ha adreçat a  directius i tècnics participants de les accions de Trad Innova: “Mentories d’innovació en empreses locals”, i a docents de centres educatius de la ciutat dins de les “Sessions de sensibilització per innovar als centres educatius”. L’objectiu és promoure la cultura innovadora, apropar als centres educatius i a les empreses locals  la innovació, i donar  a conèixer els serveis que ofereix aquest centre de referència a les empreses.

 • 03/11/2017

  Núria Marín visita l’empresa tecnològica CT Group Instal·lada al Districte Econòmic de L'H

  Veure imatge de Núria Marín visita l’empresa tecnològica CT Group Instal·lada al Districte Econòmic de L'H (nova finestra)
  L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat l’empresa Creative Technology Spain, filial de la nord-americana CT Group, especialitzada en serveis audiovisuals i tècnics. A la visita també hi eren la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío  Ramírez; el director de CT Spain, Frederic Mouffe, i el director tècnic, Oscar Ramal.

  L’empresa CT Spain es va instal•lar el 2016 al carrer de les Ciències, al Districte Econòmic Granvia L’Hospitalet. La proximitat de Fira de Barcelona i les bones comunicacions són, sens dubte, un valor afegit per a una empresa tecnològica proveïdora de serveis audiovisuals en fires i exposicions internacionals. Entre els seus clients hi són els principals certàmens mundials d’automoció, tecnologia i informàtica, així com els fabricants d’aquests productes, que exigeixen la millor qualitat d’imatge, servei, uniformitat i tecnologia audiovisual interactiva.
 • 31/10/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet llença un nou repte als estudiants de la ciutat en el marc d’Innolab

  El repte està vinculat al turisme i la mobilitat sostenible   Hi participen els instituts Provençana i Eduard Fontserè i el Centre d’Estudis Jaume Balmes
  Veure imatge de L’Ajuntament de L’Hospitalet llença un nou repte als estudiants de la ciutat en el marc d’Innolab (nova finestra)
  Aquest mes d’octubre s’ha donat inici a la quarta edició del programa Innolab en el marc del qual l’Ajuntament de L’Hospitalet, conjuntament amb altres ajuntaments del Baix Llobregat, llencen el repte “Com podríem desenvolupar una xarxa de transport sostenible a la comarca del Baix Llobregat i a L’Hospitalet que potenciï els atractius turístics de la regió?, vinculat al turisme i la mobilitat sostenible, adreçat als estudiants per buscar solucions innovadores a problemes reals.

  A L’Hospitalet, hi participen tres centres educatius: els instituts Provençana i Eduard Fontserè i el Centre d’Estudis Jaume Balmes. L’objectiu del repte és estimular el coneixement del patrimoni cultural entre els joves i donar  impuls a l’objectiu del Pla d’actuació municipal 2016-19 per fer de L’Hospitalet una ciutat de referència en matèria de cultura, introduint una visió transversal, participativa i educativa.

Agenda

 • del 20 de novembre a l'1 de desembre, de 10 a 14 h

  Seminari "Comptabilitat per emprenedors" - 3a Edició

  ESCOLA D'EMPRENEDORS SECOT
  Veure imatge de Seminari "Comptabilitat per emprenedors" - 3a Edició (nova finestra)
  En aquest seminari podràs aprendre la comptabilitat necessària per poder conduir amb claredat la teva empresa.
 • del 21 al 30 de novembre, de 16 a 20 h

  Innovació i pensament creatiu

  FORMACIÓ OFICINA DE SERVEI A L'EMPRESA
  Veure imatge de Innovació i pensament creatiu (nova finestra)
  Aquest curs fomenta la col·laboració i cooperació entre emprenedors i empreses. Dóna eines per desenvolupar la capacitat creativa per generar idees.
 • del 17 d'octubre al 24 de novembre

  Convocatòria per crear hàbitats millors i generar ocupació

  Netmentora
  Veure imatge de Convocatòria per crear hàbitats millors i generar ocupació (nova finestra)
  Primera convocatòria  per a projectes que ajudin a crear hàbitats millors i generar ocupació, a càrrec de la xarxa empresarial sense ànim de lucre Netmentora.

  Adreçada a persones emprenedores, la convocatòria està oberta des del 17 d'octubre fins al 24 de novembre.

 • del 20 al 22 de novembre, de 10 a 14 h

  Eines gratuïtes al núvol d'internet per gestionar la teva empresa

  RECULL D'ACTIVITATS DE SUPORT AL TEIXIT EMPRESARIAL 2017 DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA
  Veure imatge de Eines gratuïtes al núvol d'internet per gestionar la teva empresa (nova finestra)
  La nova revolució tecnològica resideix en el Núvol: Cloud és com es coneix el conjunt de serveis i recursos propis de la nova generació d'internet on es troben allotjades moltes aplicacions informàtiques gratuïtes. Com a exemple 1 de cada 5 empreses als EUA utilitza Google Docs, una suite ofimàtica gratuïta que no necessita de llicències, sistemes operatius ni actualitzacions. Conèixer, entendre i aprendre a utilitzar aquestes noves eines és fonamental per a reduir costos, augmentar la productivitat i aprofitar al màxim les potencialitats del núvol.
 • Dimarts, 21 de novembre, 18:00 h

  Cafès de l'Economia Social i Solidària

  CATALEG DE SERVEIS DIPUTACIÓ DE BARCELONA
  Veure imatge de Cafès de l'Economia Social i Solidària (nova finestra)
  Vols conèixer el món de l'Economia Social?

  Tú també pots ser generador d'impacte social al territori!

  Coneixeràs a Mil·li Rodriguez, gerent de TEB Solucions, que en aquest cafè ens explicarà la seva experiència personal al sector de l'Economia Social.

  L'impacte i la innovació social són a l'abast de tota persona i organització que aposti i treballi per a ells.

  L'Economia Social pot ser el camí a recórrer per a aquelles persones que vulguin transformar la societat
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)