Formació

Notícies

 • 16/04/2019

  El projecte Inser-L'H una oportunitat per a la inserció laboral

  L'Ajuntament impulsa, dins del "Pograma Operativo de Empleo, Formación y Educación (POEFE)" del Fons Social Europeu, el projecte Inser-L'H de formació i suport a la inserció laboral per a persones vulnerables amb accions de formació ocupacional en especialitats d'hostaleria. Durant 2019 s'han programat cursos amb certificat de professionalitat d'Operacions bàsiques de cuina, Operacions bàsiques de bar i restaurant i Operacions bàsiques en pisos d'allotjament, que es realitzaran al Centre de Formació d'Hostaleria de l'Hospitalet (Carretera del Mig, 85). La inscripció es pot fer a través del cercador de cursos de la web de Dinamització Local.  

 • 15/04/2019

  El xef Quim Marqués és el padrí de la ‘Primavera de Tapes’ 2019

  37 establiments participen en la ruta gastronòmica de les Festes de Primavera
  Veure imatge de El xef Quim Marqués és el padrí de la ‘Primavera de Tapes' 2019 (nova finestra)
  La ruta gastronòmica Primavera de Tapes compta aquest any amb el xef Quim Marqués com a padrí i membre del jurat que atorgarà els premis a les tapes més destacades. Marqués, xef i director del restaurant El suquet de l’Almirall de la Barceloneta, pertany a la quarta generació de cuiners de la seva família. Membre de la primera promoció de l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, va treballar en prestigiosos restaurants com El Bulli, El Racó d’En Feixa o La Cuisine des Anges, fins que es va fer càrrec del negoci familiar. Divulgador de la cuina marinera, ha escrit diverses publicacions: ¿Qué comemos hoy? (2002), en col•laboració amb la metgessa i nutricionista Montse Folch; La cuina de la Barceloneta (2005); Come bien, vive mejor (2009), co-escrit amb la metgessa Natàlia Flores; i Cuina marinera. Les millors receptes de peix d'ara i de sempre (2010), co-escrit amb Manel Marquès.

 • 12/04/2019

  L'Escola de Barmans participa del Dia Mundial de la Salut i l'Activitat Física

  Els alumnes han preparat cóctels saludables
  Veure imatge de L'Escola de Barmans participa del Dia Mundial de la Salut i l'Activitat Física (nova finestra)
  El 6 d'abril és el Dia Mundial de l'Activitat Física i el 7 el Dia Mundial de la Salut. Per tal de commemorar aquests dies, el alumnes de l'Escola de Barmans del Centre de Formació d'Hostaleria de L'Hospitalet, s'han sumat a les activitats que el Servei de Salut organitza per fomentar els hàbits saludables. L'acte s'ha celebrat a la Rambla de la Marina, davant de Ca n'Arus, el dijous 11 d'abril per la tarda, preparant i servint tres cóctels diferents amb sucs de fruita i sense alcohol. L'Escola de Barmans compta amb quince alumnes i forma part d'un Projecte Singular de Garantia Juvenil, impulsat per l'Ajuntament i finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Agenda

 • del dimecres 27 de març al dilluns 3 de juny

  Obert el període d'inscripcions al Programa Accelera el Creixement

  8A EDICIÓ DEL PROGRAMA DE SUPORT A EMPRESES AMB ALT POTENCIAL DE CREIXEMENT

  Veure imatge de Obert el període d'inscripcions al Programa Accelera el Creixement (nova finestra)
  Accelera el Creixement és un programa adreçat a les PIMES del territori, amb potencial de creixement, que volen desenvolupar algun projecte per a aconseguir-ho. La finalitat és identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics, mitjançant un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat.

  Els requisits per a participar-hi són ser una PIME amb tres treballadors/es o més, amb la matriu o el centre de decisions a la demarcació de Barcelona i amb una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
 • del dijous 25 al diumenge 28 d'abril

  VIII Edició Primavera de Tapes 2019

  Veure imatge de VIII Edició Primavera de Tapes 2019 (nova finestra)

  Arriba una nova edició de la "Primavera de Tapes" dins de la celebració de les Festes de Primavera. Es tracta d'un programa impulsat per l'àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de l'Hospitalet, amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar la restauració local i promoure la gastronomia de qualitat. Aquest any es celebra la 8ª edició amb noves propostes.

  En aquesta edició participen 37 establiments de la ciutat que optaran a 4 guardons:l a Tapa més saborosa, la Tapa més creativa, la Tapa de millor qualitat gastronòmica, la Tapa més popular. Els consumidors podran votar la Tapa més popular i optar a premis cedits pels col·laboradors: Hotel NH Collection Barcelona Tower, Hotel Madanis, Hotel SB Plaza Europa, Hotel Porta Fira, Tibidabo Brewing ,Centre de Formació d'Hostaleria de l'Hospitalet.
 • Certificiació Norma ISO 9001:2008 de Gestió de la Qualitat
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)