Formació

Projecte L'H ÈXIT

Projecte L’H Èxit

PROJECTE D’ESCUDERIA – ESCOLA L’H ÈXIT

Veure imatge de Projecte L’H Èxit (nova finestra)
El projecte El projecte d’Escuderia-Escola L’H Èxit s’adreça a joves, d’entre 16 i 29 anys que vulguin realitzar un itinerari de formació i pràctica en l’àmbit d’automoció, la reparació de carrosseria del vehicle,  el motociclisme esportiu  i la reparació i manteniment de vehicles lleugers elèctrics, participant alhora com a equip de suport en l’escuderia amateur L’H Èxit.   La formació  El programa inclou la realització del Certificat de professionalitat “Operacions auxiliars de manteniment de carrosseria de vehicles” (formació teòrica i pràctica). Al Centre de Formació d’Automoció de L’Hospitalet i sessions de formació preparatòria al Circuit de Barcelona-Catalunya, així com l’experiència pràctica vivencial al Circuit durant els dies de la competició. L’objectiu és despertar la vocació professional en aquest sector i, alhora, experimentar el treball en equip, tot vivint l’ambient del món de les competicions esportives.

· Mecanitzat bàsic
· Tècniques bàsiques de substitució d’elements amovibles
· Tècniques bàsiques de preparació de superfícies
· Formació pit-Stop (assistència a boxes) públics i privats   La competició Durant el període de formació l’Escuderia-Escola L’H Èxit participa en la competició 24 hores de Motociclisme de Catalunya al Circuit de Barcelona (Montmeló).  
INSCRIPCIÓ *Aquest programa està pendent d’atorgament, es preveu inici de les actuacions a partir del  mes de novembre-desembre  2020. Si estàs interessat/da pots fer la teva preinscripció ara
  • Certificiació Norma ISO 9001:2008 de Gestió de la Qualitat
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)