Notícies

Turisme

Pàgina de resultats: 1 
 • 25/05/2017

  L’Ajuntament de L’Hospitalet rep el premi a la Destinació Turística d’Èxit en la XXI Nit del Turisme

  Atorgat per l‘Associació Catalana de Periodistes d’Economia i Turisme
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va rebre ahir, 24 de maig, el premi a la Destinació Turística d’Èxit que l’Associació Catalana de Periodistes d’Economia i Turisme  ha atorgat a la ciutat, per la seva “aposta de convertir la ciutat de L’Hospitalet en una destinació turística d’èxit, gràcies a les seves intel•ligents estratègies”.

  El premi s’emmarca en la celebració de la XXI Nit del Turisme que ha tingut lloc a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet, i ha comptat,  a més,  amb l’assistència del tinent d’alcaldia de l‘Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Fran Belver, i de la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Rocío Ramírez.

  En el decurs de la nit, es van lliurar vuit premis més en diferents categories: millor trajectòria turística; millor trajectòria hotelera centenària, premi al transport; a l’empresa familiar amb millor trajectòria; millor producte turístic; millor destinació turística; millor director d’hotel 2016, i millor lideratge empresarial en el sector turístic. També es van lliurar cinc reconeixements a organitzacions i persones que contribueixen amb el seu esforç a ajudar la gent, dins de la Nit Solidària.
 • 29/03/2017

  El Ple aprova inicialment la modificació puntual del PGM per construir un nou hotel al Districte Econòmic

  Es tracta d’una parcel•la al carrer de la Botànica i és un dels nou hotels projectats per l’ADU l’estiu passat, dos dels quals són al Districte Econòmic


  El Ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment de la Modificació puntual del Pla general metropolità (PGM) a la parcel•la situada al carrer de la Botànica, 41, amb una superfície de 2.527 metres quadrats, amb l’objectiu d’adequar, ordenar i qualificar urbanísticament aquesta parcel•la per poder destinar-la a ús hoteler. La proposta plantejada no altera cap sistema urbanístic, tampoc no comporta un increment de sostre edificable, ni de la densitat dels usos, ja que es tracta d’una transformació de l’ús, que passa d’industrial a hoteler.

  El terreny es troba situat enfront del recinte de Fira de Barcelona a L’Hospitalet, a prop de la nova estació de la línia 9 del Metro, i dins l’àmbit de l’espai estratègic en procés de transformació i desenvolupament d’activitats terciàries. Amb la proposta aprovada es pretén pal•liar la manca d’oferta hotelera en aquesta zona de la ciutat  i donar, així, resposta a la demanda que genera el recinte firal a L’Hospitalet.
 • 09/03/2017

  Comencen les obres de construcció del nou hotel de la cadena easyHotel a la Granvia de L’Hospitalet

  Serà el primer que el grup britànic inaugura a l’Estat espanyol, disposarà de 204 habitacions i obrirà el 2018
  La cadena britànica d’hotels easyHotel ha iniciat la construcció al Districte Econòmic de L’Hospitalet del seu primer establiment a Espanya. L’alcaldessa, Núria Marín, i el director financer d’easyHotel, Marc Vieilledent, han col•locat avui la primera pedra del primer hotel que la companyia tindrà de la seva propietat fora del Regne Unit, tot i que compta amb altres equipaments en règim d’operador o de franquícia en diversos països europeus.

  L’alcaldessa, Núria Marín, ha explicat que es tracta d’un projecte que ha sabut “connectar amb l’entorn, un dels centres econòmics més importants de Catalunya i Espanya, ben comunicat i que disposa també d’oferta comercial i gastronòmica”. “L’Hospitalet ha apostat pel turisme de negocis, que es desenvolupa al voltant de la Fira. Ara fa només una setmana, els hotels de la ciutat tenien el rètol de complet arran de la celebració del Mobile World Congress”.
 • 03/03/2017

  10.000 persones gaudeixen de la proposta gastronòmica i cultural del Village, en el marc  de L’Hospitalet Experience

  En els cinc dies de la segona edició de l’activitat, a la plaça d’Europa s’han servit quasi 16.000 tapes i racions
  10.000 persones, entre congressistes del Mobile World Congress i públic local, han gaudit del 25 de febrer a l’1 de març de les propostes gastronòmiques i culturals que oferia el Village de la plaça d’Europa, en el marc de L’Hospitalet Experience. Mentre ha durat l’activitat, s’han degustat prop de 16.000 tapes i racions. Diumenge es va assolir la xifra rècord amb 6.339 visitants al Village.

  Així, unes 3.500 persones —majoritàriament congressistes— han passat pel Village durant els tres dies del MWC al recinte de Fira de Barcelona a Granvia L’Hospitalet. En aquesta edició s’ha notat, però, un augment de l’afluència de congressistes durant el cap de setmana previ (operadors, staff de GSMA, visitants i empreses expositores), fonamentalment europeus i asiàtics.

  450 persones han participat a les sessions formatives.-
  Des de la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament s’ha tornat a impulsar, per tercer any consecutiu, el programa La revolució de les comunicacions mòbils, cinc jornades com a preludi del MWC. El programa, organitzat conjuntament amb GSMA, ha comptat amb la participació d’una dotzena de ponents i l’assistència de 450 persones de diferents àmbits: el sector de la salut i la recerca; col•lectius de persones aturades; comerciants i emprenedors, així com estudiants de la ciutat.

  L’Ajuntament de L’H també ha estat present en el certamen a través d’un punt d’informació al recinte de Fira Granvia. Per l’estand han passat 450 persones, el 68 % de les quals han estat estrangeres, a qui s’ha facilitat el mapa de la ciutat, amb els principals espais arquitectònics i culturals, allotjaments, línies de transport i altres aspectes d’oci i serveis de la ciutat. També s’han interessat per la guia L’H tapa a tapa: Locals singulars per menjar i beure com cal, una selecció de restaurants i bars de la ciutat.
Pàgina de resultats: 1 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)