Notícies

Cooperació

Pàgina de resultats: 1 
  • 04/05/2017

    Es presenta el Pla director de cooperació internacional 2016-2019

    El pla és fruit d’un procés de participació amb entitats, col•lectius, sindicats i ONG de la ciutat, entre d’altres   La salut maternoinfantil, el desenvolupament econòmic i l’educació són algunes de les prioritats d’actuació que marca el pla
    El tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, va presentar ahir a l’Harmonia. Espai d’Art el Pla director L’H 2016-2019: cooperació internacional és justícia global, el document sorgit després d’un procés de participació amb les entitats i les ONG de la ciutat. Belver va estar acompanyat del comissionat de relacions internacional de la Diputació de Barcelona, Josep Lluís Alay, i del director general de cooperació per al desenvolupament de la Generalitat, Manel Vila.

    Es tracta del quart pla director de cooperació internacional que elabora l’Ajuntament amb la priori¬tat de garantir l’estat del benestar, i té com a elements clau la sanitat, l’educació i la creació d’ocupació i riquesa. L’Ajuntament de la ciutat desenvolupa diferents iniciatives solidàries arran del seu compromís amb els drets humans, i continua així amb l’esperit amb el qual L’Hospitalet va signar la Carta europea de salvaguarda dels drets humans a la ciutat, aprovada a Saint-Denis (França) el 18 de maig de 2000.
Pàgina de resultats: 1 
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)